ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καλαμπάκος: “Η λογική και η φιλοσοφία του Παναγιώτη μπορεί να βγάλει τον Άρη από τα δύσκολα μονοπάτια”

Ο Ντίνος Καλαμπάκος αναφέρθηκε στην σπουδαία νίκη του Κόροιβου, αλλά σχολίασε με πολύ ιδιαίτερο τρόπο το πώς μπορεί η παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη να βοηθήσει τον Άρη.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ τόνισε πως “δεν έχουν μικρύνει και τόσο οι αποστάσεις των μεσαίων ομάδων από εμάς που χαροπαλεύουμε. Μη ξεχνάμε ότι υπήρχε Άρης – ΠΑΟΚ πριν από τρεις μέρες και είδαμε ότι και οι δύο τσαλακώθηκαν. Είναι πρώτη αγωνιστική, κανείς δεν μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα, ούτε για την ομάδα του, ούτε για τους αντιπάλους. Δεν χρειάζεται ούτε τρομερή χαρά, ούτε μεγάλη πίκρα”.

Ρωτήθηκε για τις επιλογές ξένων και απάντησε πως “υπάρχει ένα σταφ που ασχολείται με τους ξένους, Παπανικολόπουλος και Βελισσαράκος δουλεύουν όλο το καλοκαίρι προσπαθώντας να βρουν παιδιά που ταιριάζουν σε μας. Κοιτάμε από ρούκι, παίκτες σε νοσοκομεία, βλέπουμε ποιοι θα γίνουν καλά. Αυτό κάνουμε… Είναι μεγάλη νίκη. Τη θέλαμε πάρα πολύ, την ήθελε όλη η πόλη, γιατί θέλαμε όλοι να την αφιερώσουμε στον Ηλία Θλιβερό που έφυγε από κοντά μας. Από εκεί πάνω μπορεί να χαμογελάει…”.

Στη συνέντευξη Τύπου τόνισε μεταξύ άλλων πως “πέρσι η Λευκάδα κέδισε τον ΠΑΟΚ στη πρεμιέρα και χθες έπαιξαν Λευκάδα – Απόλλων Πατρών στην Α2. Δεν πρέπει να είμαστε χαζά χαρούμενοι, τώρα ξεκίνησε το πανηγύρι…”.

Ο Καλαμπάκος αναφέρθηκε και στον Άρη: “Καλή επιτυχία στον Παναγιώτη και τον Άρη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ένας Άρης που έχει προβληματάκια, αλλά η λογική και η φιλοσοφία του Παναγιώτη μπορεί να τον βγάλει από τα δύσκολα μονοπάτια…”.

Ο Κουέντον Ντεκόζι, κορυφαίος του Κόροιβου χθες, τόνισε: “Ξέραμε ότι είμαστε το αουτσάιντερ και θέλαμε να βγούμε και να παλέψουμε πρώτα από την άμυνα. Ξέραμε ότι ο Άρης είναι καλή και μεγάλη ομάδα, αλλά παίξαμε άμυνα, κερδίσαμε τα ριμπάουντ και πήραμε τη νίκη. Ο καθένας πιέζει τον άλλον σε κάθε προπόνηση, για να υπάρξει βελτίωση. Ο κόουτς έχει ξεκάθαρη φιλοσοφία, αλλά μας δίνει το ελεύθερο στην διάρκεια του αγώνα να δημιουργούμε. Είμαστε καλή ομάδα, θέλουμε να ξεκινάμε από την άμυνα και αυτό έγινε και σήμερα”.

To Top