ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καλαμπάκος: «Καλύτερος από πέρσι ο Άρης, ΝτεΚόζι και Λιτλ θα δώσουν ποιότητα, έκπληξη και φρεσκάδα»

Ο Ντίνος Καλαμπάκος, προπονητής του Χαρίλαου Τρικούπη που είναι ο αντίπαλος του Άρη στην πρεμιέρα της Basket League, μίλησε για τις δύο ομάδες και το προσεχές παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Αρχικά ανέφερε:

Όλη η πόλη αγωνιά να ζήσει αυτό το όνειρο. Είναι άδικο για αυτήν την πόλη να μην μπορεί να παίξει στο Μεσολόγγι. Είναι μικρό το γήπεδο και αναγκαστικά θα μένουμε εδώ και αν όλα πάνε καλά μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα να είναι έτοιμα τα χαρτιά να χτιστεί ένα νέο γήπεδο.

Για το ότι η πρεμιέρα θα είναι με αντίπαλο τον Άρη:

Με όποιον και να ξεκινούσαμε… όλα του γάμου δύσκολα θα ήταν. Νομίζω θα είναι πολύ καλός.

Για τις αλλαγές που έκανε ο Χαρίλαος Τρικούπη:

Κάναμε μια διορθωτική κίνηση, αλλάξαμε γκαρντ, ήρθε και ο Λάνγκφορντ. Το να ενσωματωθούν όλα αυτά τα παιδιά είναι δύσκολο. Ειδικά ο Φέργκιουσον που ήταν στο Μιλάνο. Το ίδιο και ο Λάνγκφορντ στην Αμερική. Το καλό είναι ότι έχουν… δυο πόδια και δυο χέρια. Όλοι οι προπονητές δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την κατάσταση των ομάδων μας.

Για τον αγώνα με τον Άρη:

Μια πρεμιέρα είναι πάντα πρεμιέρα, δεν ξέρεις τι θα σου τύχει. Είναι δύσκολο και το σκάουτινγκ, αλλά η κάθε πρεμιέρα φέρνει αρκετές εκπλήξεις, ελπίζω να είμαστε εμείς αυτή η έκπληξη.

Για την ομάδα που έχει φτιάξει ο Σάββας Καμπερίδης:

Νομίζω ότι ο Άρης θα είναι καλύτερος από πέρυσι. Ο ΝτεΚόζι και ο Λιτλ θα δώσουν ποιότητα, έκπληξη και φρεσκάδα. Έχουμε ακούσει ότι ο Ντραγκίτσεβιτς δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά αυτό ισχύει σε όλες τις ομάδες.

Για τις ομάδες που αποσύρθηκαν από το ελληνικό πρωτάθλημα:

Δεν είναι μόνο οι ομάδες που αποσύρθηκαν, υπάρχει συνολικό πρόβλημα, τα πράγματα στην Ελλάδα είναι δύσκολα.

Για την ΕΟΚ:

Να μπούνε νέα πρόσωπα, να μπούνε νέες ιδέες αλλά να μην ακυρώσουμε τους προηγούμενους. Έφτασε πλέον όμως η ώρα να μπούνε καινούργιες ιδέες, αυτό το δέχομαι.

Για το τηλεοπτικό:

Νομίζω ήταν μεγάλο το όφελος ότι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ γύρισαν για να μπορέσουν οι ομάδες να αναπνεύσουν.

Για τον Σάββα Καμπερίδη:

Είναι ευχάριστο να μπαίνουν καινούργια παιδιά στον χώρο, καινούργια μυαλά. Θέλουμε να ελπίσουμε ότι όλοι οι καινούργιοι θα πάνε καλά. Φτάνει με εμάς τις… μεγαλοκοπέλες πια. Να μας αφήσει και ο κορωνοϊός να υπάρχει πάντα διασκέδαση, γιατί είτε παίρνεις 1 ευρώ είτε 1.000.000 παραμένει παιχνίδι.

To Top