ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλαφατάκης: “Ο Άρης φέτος είναι δυνατότερος”

Ο Γιώργος Καλαφατάκης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης  για το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, για το ποιος έχει το προβάδισμα, ενώ αναφέρθηκε και στο τι πρέπει να κάνουν οι κιτρινόμαυροι για να κοντράρουν τις δυο ομάδες της Αθήνας.

Αναλυτικά όσα είπε στο Μετρόπολις:

«Έχει δώσει άλλον αέρα στην ομάδα ο κ. Λάσκαρης. Ο Άρης φέτος είναι ακόμη δυνατότερος, έχει υγεία στο ρόστερ του και αποπνέει κάτι καλό.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξένους, δεν έχει βρει ακόμη τη χημεία του, δεν είναι στα καλύτερα του και λογικό να έχει το προβάδισμα ο Άρης. Οι κίτρινοι έχουν το κίνητρο, τον ενθουσιασμό, κάτι που ο ΠΑΟΚ είχε πριν 3-4 χρόνια”.

Για το αν ο Άρης μπορεί να χτυπήσει τους «αιώνιους»: Έχει πολύ καλούς παίκτες όμως για να κάνεις το βήμα παραπάνω πρέπει να γίνει επανάσταση και να μπει σφήνα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Αυτό πήγε να το κάνει η ΑΕΚ ξοδεύοντας πολλά χρήματα για να φέρει παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα λεφτά. Θέλει πολλά για να χτυπήσεις τους «αιώνιους». Μεγαλύτερη επένδυση, υπομονή, σωστός προγραμματισμός και πολύ δουλειά».

 

To Top