Καλαϊτζάκης: “Ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα, στον Άρη μεγάλωσα”

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, πρώην παίκτης του Άρη και νυν παίκτης του Χολαργού, μίλησε στο «Yellow Radio» για τον σημερινό, ιδιαίτερο για αυτόν, αγώνα, με την πρώην ομάδα του.

Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για σένα, καθώς, με την φανέλα του ΑΡΗ, έκανες τα πρώτα σου βήματα;

Σίγουρα είναι ψυχολογικά, ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Αγωνιζόμουν από τα 15 μου χρόνια στον Άρη. Εκεί μεγάλωσα, εκεί έμαθα τα βασικά για το μπάσκετ. Τώρα όμως είμαι παίκτης του Χολαργού και θέλω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου, γιατί χρειαζόμαστε τους βαθμούς της νίκης, προκειμένου να Κλειδώσουμε, θέση στα πλέι οφ.

Είναι και ωραίο να βλέπεις, γνωστά, φιλικά πρόσωπα και στην αντίπαλη ομάδα:

Έχω πολλούς καλούς φίλους στην ομάδα του Άρη. Με τους Βασίλη Χρηστίδη, Δημήτρης Φλιώνης και Λευτέρης Μποχωρίδη είμαστε καλοί φίλοι, είμαστε δεμένοι. Αλλά και κάποιους απο τους προπονητές, τους βοηθούς, με έχουν βοηθήσει και αυτοί. Είναι πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα.

Για την εικόνα της ομάδας σου στα τελευταία παιχνίδια:

Κανένας από την αρχή της σεζόν δεν μας πίστευε και δεν περίμενε την πορεία που θα κάνουμε. Να έχουμε φτάσει με το 1,5 πόδι στη τελική φάση. Δουλεύουμε σκληρά και προσπαθούμε για το καλύτερο.

Ο αγώνας με τον Άρη θα είναι πολύ δύσκολος:

Ναι το περιμένουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μετά τη νίκη του επί του Προμηθέα ο Άρης είναι πολύ ανεβασμένος και έρχεται αποφασισμένος, να παλέψει σκληρά.

Είσαι συμπαίκτης με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, τον οποίο γνωρίζεις από τον Άρη:

Στον δεύτερο γύρο, παίζει απίστευτα. Μας έχει βοηθήσει πολύ σαν ομάδα. Εάν δεν ήταν αυτός, δεν θα φτάναμε μέχρι εδώ, σαν Χολαργός. Ήμασταν συμπαίκτες πριν από δυο χρόνια στον Άρη και ήξερα πολύ καλά τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα από την αρχή της σεζόν. Επίσης βοηθάει πολύ στις προπονήσεις, εμάς τους νεότερους συμπαίκτες του.

Οι πρώην συμπαίκτες σου στα τμήματα υποδομής του Άρη, Βλάσιος, Κουρτίδης, Σιδηροηλίας, κατάφεραν να πάρουν το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης, στο εφηβικό πρωτάθλημα:

Παρακολούθησα και τα τρία παιχνίδια. Είμαι φαν του εφηβικού πρωταθλήματος και του Άρη. Εγώ δυστυχώς στα τρία χρόνια που έπαιξα δεν κατάφερα να πάρω έναν τίτλο. Τα δύο τελευταία χρόνια έχουν επανακτήσει τα ηνία της πόλης και να κάνουν το μπακ του μπακ. Χάρηκα πολύ, άλλα περισσότερο για τα παιδιά, που με τα περισσότερα έχω πολύ καλή σχέση.

Ο τρίτος αδερφός της οικογένειας, ο Αλέξανδρος είναι στο παιδικό του Άρη:

Τα πάει πολύ καλά. Είναι πολύ βελτιωμένος. Είναι τυχερός γιατί η ομάδα έχει πολύ καλό προπονητή, τον Δημήτρη Μπουσβάρο. Τον πιστεύει πολύ και αυτό τα κάνει διαφορετικά όλα.

To Top