Καλαϊτζίδης: “Δική μου ευθύνη ποιοι θα μείνουν στην ομάδα, θα ανανεώσουν κι άλλοι”

Ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Καλαϊτζίδης αποκάλυψε πως η ομάδα έχει προσυμφωνίες με συγκεκριμένους παίκτες και τις επόμενες μέρες, εφόσον δεν αλλάξει κάτι εντυπωσιακά, θα υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Σε δηλώσεις του στον “Αρένα” ο Καλαϊτζίδης υπογράμμισε πως “και άλλοι ποδοσφαιριστές θα ανανεώσουν τις επόμενες μέρες. Υπάρχουν προσυμφωνίες και θα ολοκληρωθούν και εκτιμώ ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει κλείσει αυτός ο κύκλος των ποδοσφαιριστών που ανήκανε στο ρόστερ. Θα κρατήσουμε όλα τα παιδιά που θέλουμε και πιστεύουμε ότι μπορούνε να μας βοηθήσουνε στην υλοποίηση του στόχου.

Θα ήθελα να πω ότι είναι αποκλειστικά δική μου ευθύνη για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στην ομάδα. Τα βήματα όντως είναι αργά, αλλά είναι τέτοιες οι συνθήκες που δεν επιτρέπουν να κινηθούμε με γρηγορότερους ρυθμούς. Το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε ένα ρόστερ που θα μπορέσουμε να πλησιάσουμε το αγωνιστικό επίπεδο που θέλουμε και με ασφάλεια θα μπορέσει να μας οδηγήσει στην άνοδο στην μεγάλη κατηγορία”.

Για το ενδιαφέρον για τον Καλί, ποδοσφαιριστή της Βέροιας: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που εκτιμώ τις ικανότητες του, εξαιρετικός επαγγελματίας, είναι ένας από αυτούς που σκεφτόμαστε να τον εντάξουμε στο δυναμικό μας. Δεν έχει κλείσει αλλά το παιδί έχει και προτάσεις από την Σούπερ Λιγκ. Ουσιαστικά αυτό που θα προσελκύσει αυτά τα παιδιά να έρθουν στον Άρη, δεν είναι το σήμερα αλλά η προοπτική της ομάδας».

 

 

To Top