ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καλαϊτζίδης: Σιγουριά για Κάλας! “Ανοιχτό” το ενδεχόμενο παραμονής στον πάγκο και η συμμαχία με ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε ενώ μίλησε και για την πρόταση που θα καταθέσει ο αδερφός του τη Δευτέρα για το ποδοσφαρικό τμήμα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το φετινό καλοκαίρι σε σχέση με τον περσινό Γολγοθά που βίωσε η ομάδα: “Εκτιμώ ότι το περσινό καλοκαίρι ήταν πολύ δυσκολότερο από αυτό. Απλώς στη δική μας περίπτωση έχει προστεθεί το δύσκολο πολιτικοοικονομικό περιβάλλον, αλλά όσον αφορά τα θέματα του Άρη νομίζω ότι σ’ αυτή τη φάση είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα συγκριτικά πάντα με την περσινή περίοδο. Διότι πέρσι ήταν ασαφές σε ποια κατηγορία ο Άρης θα αγωνίζονταν, θυμάστε όλοι ότι επιλέχθηκε η Γ’ Εθνική στις 3 Σεπτεμβρίου σε μία περίοδο που δεν είχε η ομάδα τη δυνατότητα ούτε μεταγραφικά να ενισχυθεί, αλλά και ούτε να δημιουργήσει το υπόβαθρο στους παράπλευρους τομείς που θα τη βοηθούσαν να δημιουργήσει μία τέτοια αγωνιστική δυναμική και να ξεπερνούσε με ευκολία τα προβλήματα που θα προέκυπταν”.

Για την περσινή περίοδο: “Η τοποθέτησή μου τότε σχετικά με όσους υποστήριζαν ότι η ομάδα θα πάει τρένο ήταν ότι δεν υπάρχουν τρένα στο ποδόσφαιρο, αν παρομοιάσουμε με τρένο μία ομάδα που περνάει με ευκολία τους αντιπάλους. Να μην ξεχνάμε ότι αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί εάν η ομάδα είχε δομηθεί σωστά. Προείπα ότι η ομάδα μόλις στις 3 Σεπτεμβρίου πήρε την απόφαση και την άδεια για να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Δεν έχεις τη δυνατότητα σε εκείνο το σημείο να επιλέξεις ποδοσφαιριστές απ’ όλες τις γνωστές δεξαμενές. Είχαμε μία πολύ μικρή δεξαμενή για να επιλέξουμε ποδοσφαιριστές και μην ξεχνάτε και όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχαν ένα επίπεδο ικανοτήτων είχαν απορροφηθεί από άλλες ομάδες. Έτσι αναγκαστήκαμε να συγκροτήσουμε μία ομάδα με ότι είχαμε στα χέρια μας και δεν σας κρύβω ότι δύο μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος καταφέραμε να πάρουμε δελτία για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι ποδοσφαιριστές. Τον Ιανουάριο όμως κάναμε ουσιαστικές μεταγραφές, ενισχύθηκε πραγματικά η ομάδα και αξίζει να πούμε ότι η ομάδα δέχτηκε μόνο ένα τέρμα και έχασε μόνο έναν αγώνα. Ωστόσο είχε απέναντί της μία ομάδα η οποία με την πορεία της έδειξε ότι ήταν πολύ καλύτερη, για τα αποτελέσματα μιλάω και όχι αγωνιστικά, και πήρε την άνοδο. Πρωτίστως όταν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, φταις εσύ. Σίγουρα υπήρχαν παραλείψεις οι οποίες δε βοήθησαν να επιτευχθεί ο στόχος και μιλάω για όλους τους εμπλεκόμενους Και δεν αφορά μόνο το αγωνιστικό, αφορά όλους τους τομείς που χρειάζονται για την επίτευξη ενός στόχου. Τα διοικητικά προβλήματα ήταν καθημερινά και μιλάω για την περίοδο πριν από τον Δεκέμβριο. Τα προβλήματα στις πληρωμές ή αν θέλετε να μην αντιμετωπίζουν οι αθλητές βιοποριστικό πρόβλημα ήταν καθημερινά. Τα εισπράτταμε όλοι. Εγώ τα εισέπραξα ακόμη καλύτερα όταν τον Ιανουάριο η οικογένειά μου πήρε την ευθύνη να χρηματοδοτήσει για το υπόλοιπο της σεζόν την ομάδα του Άρη Το σήμερα είναι πολύ καλύτερο από το χθες. Το σήμερα έχει προκαθορισμένο επακριβώς ορίζοντα, είναι εξακριβωμένο ότι ο Άρης θα παίξει στη Φούτμπολ λιγκ, δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση και δεν μπορούν να μας το στερήσουν αυτό, άρα θα πρέπει να μιλάμε για το τι θα γίνει από δω και πέρα. Όχι ότι παραβλέπουμε το χθες, κάνουμε ταμείο, καταγράφουμε τις παραλείψεις και προσπαθούμε τη νέα σεζόν να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη”.

Για την αντικατάσταση του Κάμπος: “Όταν έφυγε ο Κάμπος η ομάδα ήταν τρίτη. Μπορεί όταν έφυγε ο κύριος Γαλανός η ομάδα ήταν πρώτη, αλλά ακολούθησαν δύο ισοπαλίες με τον Κάμπος στον πάγκο. Καλό θα ήταν να μην τα συνδέουμε τα δύο πράγματα. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αντικατάσταση του κυρίου Κάμπος δεν ήταν θέμα αγωνιστικό, όχι επειδή έκανε δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα η ομάδα για τους Χ λόγους να τον απομακρύνουμε. Ήταν μία ιστορία που είχε προκύψει από τα μέσα Δεκεμβρίου με επιστολές της η ΕΠΟ είχε κάνει γνωστό στον Άρη ότι δεν μπορούσε να δουλεύει ο κύριος Κάμπος για λογαριασμό του, από οποιοδήποτε πόστο και ιδιότητα. Εμείς κάναμε επιπλέον προσπάθειες για να τον κρατήσουμε, αλλά δεν μας επετράπη επουδενί να τον έχουμε στον πάγκο”.

Για την επιλογή Ντομπρασίνοβιτς: “Εκείνη τη χρονική στιγμή εκτίμησα ότι πρέπει να μπω στο διοικητικό, γιατί πολλά πράγματα ήταν στον αέρα. Δεν θέλω να σας πω τις παραλείψεις που υπήρχαν εκείνη τη στιγμή, γιατί είναι άλλη συζήτηση. Απλά έκρινα ότι πρέπει να είμαι στο διοικητικό κομμάτι για να βάλουμε κάποια πράγματα σε τάξη και αν αρχίσει να υπάρχει αξιοπιστία στο σύλλογο, να αρχίσει να διακρίνει ο κόσμος ότι άλλαξε ο Άρης. Ότι ο Άρης είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που ήταν στο παρελθόν. Εκείνο που κάναμε και ως εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ατυχής επιλογή, ήταν να προσδιορίσουμε τα χαρακτηριστικά που θέλαμε να έχει ο προπονητής του Άρη. Θέλαμε να είναι μια προσωπικότητα του χώρου. Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς είναι μία τέτοια, αποδεκτός από όλη την ποδοσφαιρική κοινωνία της Κύπρου. Γνώριζα τι πρεσβεύει σαν άνθρωπος γιατί είχαμε συνεργαστεί μαζί στην ΑΕ Σαλαμίνας στην Κύπρο. Εκτίμησα ότι πληροί βασικές προϋποθέσεις και με δεδομένο ότι δεν υπήρχαν και ομάδες-φόβητρα στην κατηγορία επιλέξαμε τον κ. Ντομπρασίνοβιτς. Επίσης ξέραμε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί τον Ιανουάριο και θα τον βοηθούσαμε στο έργο του. Εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή λανθασμένη. Επειδή στο μέλλον δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, επιμένω για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, γιατί ο κ. Ντομπρασίνοβιτς έχει εξαιρετικές προπονητικές ικανότητες”.

Για τον Σίντι Σανιά: “Έχω δύο εικόνες στο μυαλό μου. Αυτή του περασμένου καλοκαιριού, όπου είχε επιδείξει το πλούσιο ταλέντο του και έχουμε και την εικόνα την αγωνιστική. Η παρουσία του εδώ ήταν κάκιστη συγκριτικά με το προσδοκώμενο και την εικόνα που είχαμε. Κάνοντας μια έρευνα λίγο μετά αφότου έφυγε δεν πήραν μόνο ευθύνη του ποδοσφαιριστή. Ήταν και κάποιων συνεργατών μου εδώ, οι οποίοι με παραπληροφορούσαν για ορισμένα πράγματα τα οποία όταν έγιναν γνωστά ήταν αργά, γιατί είχε διαμορφωθεί μία αρνητική εικόνα για τον ποδοσφαιριστή. Παρόλα αυτά επειδή κανείς δεν μπορεί να χάσει τις ικανότητές του σε 2-3 μήνες του πρότεινα τον τελευταίο μήνα να του μειώσουμε στο μισό τις αποδοχές και να μείνει και τον επόμενο χρόνο, αφού πρώτα διορθώναμε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Ενώ αρχικά μου είπε ναι, ωστόσο ήταν τέτοια η πίεση που δεχόταν την οποία δεν μπόρεσε να αντέξει και έφυγε. Ο λόγος της ελλιπούς προσφορά του είναι ότι δεν μπόρεσε να επανέλθει ποτέ μετά από έναν τραυματισμό που είχε. Παρά τις θυσίες που έκανε για να βοηθήσει την ομάδα, αναγνωρίζοντας και τις θυσίες που κάναμε για να τον έχουμε στην ομάδα. Αποδείχθηκε ότι έκρυβε τον τραυματισμό του για να μπορεί να προσφέρει στην ομάδα”.

Για την πρόταση του αδερφού για τη νέα περίοδο: “Όποιος γνωρίζει τον αδερφό μου ξερει πολύ καλά ότι δεν μετέχει πουθενά, εάν δεν ξέρει ότι θα είναι ωφέλιμος και δεν πάει πουθενά. Ο αδερφός μου πρώτα δημιουργεί, μετά προστατεύει το δημιούργημά του και στο τέλος κερδίζει. Σε αντίθεση με παράγοντες του Άρη, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια πρώτα προσπαθούσαν να κερδίσουν και αν προέκυπτε δημιουργία χωρίς να συνδράμουν γι’ αυτό, καλώς ήταν καμωμένο. Ο αδερφός μου έχει όλα εκείνα τα εχέγγυα καθώς και οικονομική δυνατότητα για να αναγεννηθεί ένας νέος Άρης, πληρέστατος σε γερές βάσεις και με προοπτική. Τα λόγια δεν αποδεικνύουν πάντα την αλήθεια, γιατί τα έργα είναι αυτά που τα αποδεικνύουν, αλλά και καθορίζουν το αποτέλεσμα. Και μόνο μέσα από τα έργα κάποιος μας αξιολογεί. Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση ο αδερφός μου. Δεν θα σου πει ποτέ για δύο, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι μπορεί να το κάνει και με το παραπάνω, θα προσφέρει το μισό. Έτσι έχει μάθει να λειτουργεί και στο χώρο της εργασίας του, κάνει πάντα προσεκτικά βήματα, αλλά είναι πάντα αποφασιστικός όταν μπαίνει σε μία προσπάθεια, ιδιαίτερα όταν αυτή αφορά ένα ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Νιώθει πάντα την ευθύνη που φέρει. Είναι αποφασισμένος να υλοποιήσει το όραμα των φιλάθλων του Άρη, οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια ταλαιπωρούνται από πράξεις ανθρώπων. Εγώ πάντα είμαι στο πλευρό του και θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχει αυτό που θέλει, επ’ ωφελεία της ομάδας πρωτίστως”.

Για το ρόλο των Φόιχτ και Χένες: “Κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει ότι οι Φόιχτ και Χένες ό,τι έχουν κερδίσει, το έχουν κάνει μέσα από σκληρή δουλειά και σωστό προγραμματισμό. Έχουν ιδιαίτερη σχέση με τον αδερφό μου και είναι πρόθυμοι να συνδράμουν από την επόμενη μέρα. Δεν σας κρύβω ότι συζητούν τακτικά με τον αδερφό μου και ρωτούν πότε θα ολοκληρωθεί το ντιλ. Ήδη ο καθένας στον τομέα του έχει μπει σε έναν σχεδιασμό τον οποίο έχουμε συζητήσει και είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε. Και οι δύο μας ανοίγουν δρόμους στην Ευρώπη. Μέσα από τις γνωριμίες τους και τη δυναμική που έχουν στο χώρο. Δεν θυμάμαι να έχουν περάσει τέτοιοι άνθρωποι στο παρελθόν από τον Άρη. Σας δίνω την πληροφορία ότι ο αδερφός μου πριν έρθει στη Θεσσαλονίκη θα έχει πολύωρη συνάντηση μαζί τους με θέμα τον Άρη. Για να ξεκαθαριστούν οι αρμοδιότητες που θα έχει ο καθένας και ο ρόλος τους στον Άρη”.

Για τη διαφορετική άποψη που έχει ο κόσμος για τον ίδιο και τον εαυτό του: “Έχει σημασία το ποιος λέει κάτι. Εάν αυτός που το λέει είναι κάποιος που ο Καλαϊτζίδης ο Δημήτρης του έκοψε το δρόμο ή του απαγόρευσε να δράσει όπως δρούσε παλαιότερα, αρνητικά πάντα για τον Άρη, μου είναι πολύ ευχάριστο να ακούω τέτοια. Γιατί για μένα δεν υπάρχει κάποια συνειδητή πράξη που να κάνω κακό κάποιον επ’ ωφελεία δική μου. Αλλά για να φράξω κάποιον ο οποίος λυμαίνεται το χώρο θα το κάνω με όλες μου τις δυνάμεις. Πολλοί απ’ αυτούς που έφεραν τον Άρη σ’ αυτήν την κατάσταση, ευαγγελίζονται σε κάθε ευκαιρία ότι είναι Αρειανοί και αγαπούν την ομάδα. Πως μετράται η Αρειανοσύνη κάποιου, δε μετράται με το έργο του και πόσο ωφέλησε την ομάδα. Γι’ αυτό επιμένω ποιος λέει κάτι και γιατί το λέει”.

Για την κατάθεση στον ειδικό ανακριτή σχετικά με το παιχνίδι Ολυμπιακός-Βέροια: “Αρνούμενος την αλήθεια, αρνείσαι τον εαυτό σου. Επίσης γνωρίζουμε όλοι ότι το ψέμα είναι πρόθεση εξαπάτησης. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην πω την αλήθεια. Πολλές φορές η αλήθεια είναι και σε βάρος του εαυτού μου. Εγώ κλήθηκα ως μάρτυρας να καταθέσω ότι γνωρίζω για την υπόθεση. Θα σας θυμίσω ότι όσοι μάρτυρες κλήθηκαν και κατέθεσαν ψέματα, πήγαν κατηγορούμενοι. Όσοι ποδοσφαιριστές της Βέροιας κλήθηκαν για κατάθεση και έστειλαν υπομνήματα, μετά ο ανακριτής τους κάλεσε σαν κατηγορούμενους. Όταν πήγα να καταθέσω αποδείχθηκε ότι εγώ γνώριζα 2 και ο ανακριτής 98. Ήξερα μέρος των γεγονότων. Εάν αυτά που είπα εμποδίζουν κάτι ας το εμποδίσουν. Αλλά είναι η αλήθεια και δεν θα αλλάξει ποτέ. Εγώ όταν γνώρισα τον Άρη στα 13 μου, είχα δει ένα πανό που μου έμεινε στη μνήμη μου “Άρης Ιδέα”. Αυτή η ιδέα έχει αρχές και αξίες. Εάν θέλουμε να υπηρετήσουμε αυτήν την ιδέα, πρέπει να πάμε με την αλήθεια. Εάν κάποιοι θεωρούν ότι να πεις την αλήθεια εμποδίζει την εξέλιξη του Άρη, δεν νομίζω ότι μπορεί να την εμποδίσει. Είμαι βέβαιος ότι κανένας δεν θα μπορέσει να εμποδίσει τον Άρη να ανέβει στη Β’ Εθνική. Είναι αντιληπτό ότι προσπαθούν να χτυπήσουν εμένα μέσω του Άρη. Δεν θα μπορέσουν να το πετύχουν. Διότι οι νόμοι και κανονισμοί είναι σαφείς και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Αυτή η καθυστέρηση η οποία εκτιμώ θα πάει μέχρι τέλος του μήνα οφείλεται και σε άλλες παραμέτρους. Βάσει των κανονισμών πρέπει να γίνει επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ λιγκ, και απ’ ότι βλέπετε ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι σε αυτό. Σήμερα βγήκε η απόφαση για πτώση της Κέρκυρας, θα χρειαστεί να περιμένουμε να καταθέσουν έφεση και μάλλον θα πάει μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας. Και αφού υπάρξει επικύρωση της βαθμολογίας τότε θα ζητηθεί από τη Φούτμπολ λιγκ να απαντήσουν οι ομάδες που πέφτουν από τη Σούπερ λιγκ αν θα συνεχίσουν στην παρακάτω κατηγορία ή θα πάνε στη Γ’ Εθνική”.

Για την επιλογή του πρώην προέδρου του Πιερικού, Κώστα Παπαδόπουλου: “Είναι ένας έμπειρος παράγοντας, εμπνέει μεγάλο σεβασμό στην κοινωνία της Κατερίνης ως προς τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, έχει μεγάλη εμπειρία από τη Φούτμπολ λιγκ και νομίζω ότι θα είναι ένας καλός και πολύτιμος συνεργάτης στην προσπάθεια αυτή που κάνουμε”.

Για την πρόταση του Νίκου Αρβανιτίδη: “Όταν καταθέτεις την αλήθεια και με αυτό εμποδίζεις κάποιον να συνεχίσει να κάνει κάτι ή αναδεικνύει μια πτυχή του εαυτού του που δεν είναι και η καλύτερη αυτομάτως σε φέρνει απέναντί του. Συνεργάστηκα πολλές περιόδους με τον κ. Γιώργο Αρβανιτίδη, αλλά πάντα η πρόσληψή μου γινόταν όταν η ομάδα είχε προβλήματα”.

Γιατί δεν παραιτήθηκε όταν έγινε γνωστό ότι έγινε απόπειρα χειραγώγησης του αγώνα Ολυμπιακός Βέροια: “Αυτό έγινε δύο φορές εκείνη τη χρονιά. Την πρώτη φορά όταν ήταν να φύγω από την ομάδα ήρθαν έξι παιδιά μεγάλης ηλικίας στο γραφείο μου και μου είπαν κόουτς μην το κάνεις θα καταστραφούμε επαγγελματικά. Το ίδιο έγινε και τη δεύτερη φορά. Επειδή με όλα αυτά τα παιδιά δούλευα πολλά χρόνια μαζί τους και είχαμε συνδεθεί και συναισθηματικά πέρα από επαγγελματικά, όταν ένα απ’ αυτά τα παιδιά σου λέει μην το κάνεις γιατί θα ‘χουμε πρόβλημα. Πρέπει να θυμίσω ότι όλα αυτά έγιναν την περίοδο 2012-13 και είχα πάει την 11η αγωνιστική με την ομάδα να είναι σταθερά στα πρόθυρα του υποβιβασμού. Όταν κάνεις μία δουλειά πετυχημένη και οι παίκτες παίρνουν την αξία που τους πρέπει και όταν νιώσουν ότι θα φύγεις φοβούνται μην τυχόν ξαναχάσουν την αξία τους. Και επειδή βλέπουν αν παραμείνει η ομάδα στη Σούπερ λιγκ και αυτοί θα αποκτήσουν επιπλέον αξία δημιουργείται ένα εργασιακό περιβάλλον όπου όλοι νιώθουν ότι εξαρτώνται από τον άλλον. Και επειδή είμαι ιδιαίτερα συναισθηματικό άτομο δεν μπορώ να πω όχι σε όποιον εκτιμώ. Αυτή είναι μία από τις αδυναμίες μου”.

Για την επιλογή συμμάχων στο ελληνικό ποδόσφαιρο: “Όταν συνασπίζονται ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ εκείνο που πιστεύω ότι διεκδικούν είναι να αλλάξουν προς το καλύτερο το ποδόσφαιρο. Γιατι μην ξεχνάτε ότι οι τρεις αυτές ομάδες κάποια στιγμή θα είναι ανταγωνίστριες μεταξύ τους. Από τη στιγμή που διεκδικούν τον ίδιο στόχο. Αυτός ο συνασπισμός δημιουργήθηκε για να υπάρχουν καλύτερες συνθήκες εργασίας και ο καλύτερος να πετύχει. Θεωρώ ότι είναι μια προσπάθεια για να γίνει πιο αξιόπιστη το Πρωτάθλημα. Δεν σας κρύβω πριν από δύο μέρες περίπου κλήθηκα να συνυπογράψω μία επιστολή στην οποία θα φαινόταν ότι συμμετέχει και ο Άρης στην κάθαρση του ποδοσφαίρου”.

Για το μνημόνιο συνεργασίας που έχει υπογράψει ο Άλεξ Κάλας με τον Ερασιτέχνη: “Είχαμε πει ότι σε περίπτωση που ο Άρης δεν ανεβεί στη Φούτμπολ λιγκ τα χρήματα είναι δώρο στην ομάδα του Άρη και προς τον κόσμο του. Και εμείς είμαστε ένα μέρος που συνεισφέραμε να αλλάξει σελίδα ο Άρης. Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι το τελευταίο εξάμηνο ο Άρης είναι αξιόπιστος. Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η σεζόν, ακόμη δεν έχουν επικυρωθεί οι βαθμολογίες, ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος αυτός. Σε περίπτωση που δεν ανέβει η ομάδα τα χρήματα αυτά είναι δώρο στον Άρη για να βρει το βηματισμό του. Μιλάμε πάντα για χρήματα που αναφέρονται σε τιμολόγια και παραστατικά”.

Γιατί δεν συστήθηκε ΤΑΑ πέρσι το καλοκαίρι ή τον Ιανουάριο: “Το είχαμε προτείνει εμείς, αλλά δεν έγινε δεκτό από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Και όχι μόνο διασφαλίζοντας όλα τα χρήματα, αλλά και ο Άρης θα ξεκινούσε με τμήμα Αμειβομένων Αθλητών, κάτι που θα του εξασφάλιζε και τη συμμετοχή στην επόμενη κατηγορία. Εμείς το προτείναμε, αλλά από τη στιγμή που δεν το δεχτήκαν δεν θέλαμε να κοντραριστούμε”.

Για το σχεδιασμό της νέας ομάδας: “Έχουμε ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Η δικιά μας περίπτωση είναι ξεχωριστή από την άλλη πλευρά των ανθρώπων που διεκδικούν να πάρουν το χρίσμα. Έχετε ακούσει για ονόματα παικτών που βγήκαν στη δημοσιότητα και την άλλη μέρα διαψεύστηκαν από τους εκπροσώπους τους. Εμείς δεν μπαίνουμε σ’ αυτή τη διαδικασία γιατί πιστεύουμε ότι θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή για να μπορέσεις να ανακοινώσεις κάποιον παίκτη. Έχουμε συζητήσει με πολλούς ποδοσφαιριστές, έχουμε πάρει το “ΟΚ”, όλοι τους ποδοσφαιριστές Σούπερ λιγκ, αλλά δεν μπήκαμε ποτέ στη διαδικασία να βγάλουμε οποιοδήποτε όνομα”.

Για το ενδιαφέρον του Άρη για τον Γκιγιέρμο Πέρεθ: “Το ξέρει ο ίδιος, ρωτήστε τον ποδοσφαιριστή”.

Για το αν θα μετέχουν στο μετοχικό κεφάλαιο Φόιχτ και Χένες: “Αυτό είναι σίγουρο. Όταν ενδιαφέρεσαι για κάτι, δεν ενδιαφέρεσαι για ένα μέρος, αλλά για την ολότητά του”.

Για την εκκαθάριση: “Σε πολύ σύντομο χρόνο, πάντα με βάση των λεγομένων αυτών που έχουν αναλάβει την εκκαθάριση, έχουμε κινηθεί με φοβερή ταχύτητα, έχουμε κάνει σπουδαία βήματα. Πριν από δύο Τετάρτες κατατέθηκε ο ισολογισμός. Είναι μία συνεχής διαδικασία θέλει το χρόνο της, αλλά είμαστε σε πολύ καλύτερο σημείο, απ’ ότι προβλέπονταν και από τον χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας να τρέξουμε το θέμα”.

Για το αν θα είναι στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας: “Αν θα χρειαστεί ναι. Είναι ανάλογα πως θα το φωτίσει ο καθένας. Αν δει ένα στέλεχος της ομάδας της οποίας θα τρέξουν τα θέματα τότε πρέπει να είναι παρών. Αν με δείτε με τη σημερινή μου ιδιότητα, ο προπονητής της ομάδας που ήτανε τότε όχι. Θα το συζητήσω με τον αδερφό μου και θα το δούμε. Δεν είναι κάτι που προσδίδει κάτι ή το αφαιρεί. Ο αδερφός μου έχει πλήρη γνώση όλων και δεν υπάρχει κάτι για το οποίο μπορεί να πει ότι δεν το γνωρίζει και θα χρειαστεί να ρωτήσει κάποιον άλλον”.

To Top