Καλαϊτζίδης, Μπουγιουκλής, Κάμπος και τώρα “Ντόμπρα”… το νέο ντεμπούτο στον πάγκο του Άρη!

Το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής του Άρη θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, ο οποίος είναι αισίως ο… 3ος τεχνικός των “κίτρινων” που θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας για τη φετινή σεζόν!

Δημήτρης Καλαϊτζίδης (1η-4η αγων.)

Ο νυν επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν αυτός που ανέλαβε από το καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας στα δύο (Καμπανιακό και Ηρακλή Αμπ.) από τα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος (+1 για το κύπελλο) που έκατσε στον πάγκο της τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου με τους Μπουγιουκλή-Σίτσα να αναλαμβάνουν ως υπηρεσιακό δίδυμο.

Χρεώθηκε επίσης και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, με το ρόστερ να συμπληρώνεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς είχε τον διπλό ρόλο του προπονητή-μάνατζερ. Τουλάχιστον, στο ντεμπούτο του ως τεχνικός του Άρη ξεκίνησε με νίκη, 3-1 την Καστοριά στο “Κλ. Βικελίδης”. Συνολικά σε 5 παιχνίδια στον πάγκο του Άρη και στους δύο θεσμούς είχε 3 νίκες (η μία στο κύπελλο), 1 ισοπαλία και 1 ήττα από τον Καμπανιακό με 3-0.

Μπουγιουκλής-Σίτσας (5η αγων.)

Έμειναν στο πάγκο του Άρη μόλις για ένα παιχνίδι Κυπέλλου και ενός πρωταθλήματος, ως υπηρεσιακό δίδυμο πριν την πρόσληψη του Πάουλο Κάμπος.

Κέρδισαν την Καστοριά για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου με 4-1, ενώ ηττήθηκαν από την Δόξα Δράμας με 0-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ΄Εθνικής. Παραχώρησαν την θέση τους από την επόμενη κιόλας μέρα στον βραζιλιάνο τεχνικό κι έμειναν ως βοηθοί του στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

Πάουλο Κάμπος (6η-14η αγων.)

Ο άνθρωπος στον οποίο οφείλει ο Άρης την αγωνιστική του “αναγέννηση”. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Ελευθερούπολη, κόντρα στον Άρη Ακροποτάμου την 6η αγωνιστική. Ξεκίνησε με το δεξί (νίκη 0-2) και μέσα σε 3 αγωνιστικές έφερε τον Άρη από την 11η θέση στην 1η, χτίζοντας “σερί” θετικών αποτελεσμάτων.

Αποχώρησε στην 14η αγωνιστική έχοντας απολογισμό στο πρωτάθλημα 6 νίκες και 3 ισοπαλίες (οι δύο με Πανσερραϊκό και Καβάλα εκτός). Σε δύο παιχνίδια κυπέλλου είχε απολογισμό μία νίκη (1-2 στις Σέρρες) και μία ήττα (0-1 από Δωτιέα).

Επί εποχής του ο Άρης σκόραρε 17 τέρματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και δέχθηκε έξι εκ των οποίων μόνο τα τρία στο πρωτάθλημα!

Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς (15η αγων…)

Για αρχή θέλει να ξεκινήσει με νίκη στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη όπως και οι προκάτοχοι του. Στα αρνητικά του, η απειρία του ως πρώτος προπονητής και η πολύ καλή παρουσία του Κάμπος με την οποία μοιραία θα μπει σε σύγκριση.

Στα θετικά του στοιχεία, το γεγονός ότι είναι νεαρός τεχνικός με όρεξη για δουλειά. Αρχής γενομένης από σήμερα θα κριθεί και αυτός βάση των αποτελεσμάτων της ομάδας, Όπως, ακτιβώς και οι προηγούμενοι…

To Top