Καλαϊτζίδης στους παίκτες: “Ξέρουμε όλοι τι περάσαμε και τι μας περιμένει! Ζυγίστε τα όλα και αποφασίστε σε 48 ώρες”

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έκλεισε τ’ αυτιά του, περίμενε τον Άρη και φώναξε «παρών» στο νέο κάλεσμα συστράτευσης και στον δύσβατο δρόμο της Γ’ Εθνικής.

Δεν είναι τυχαίο ότι 57χρονος προπονητής ήταν ο πρώτος που ειδοποιήθηκε να επιστρέψει στο γήπεδο από τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη. Ο ίδιος τηλεφώνησε στους παίκτες προκειμένου να τους καλέσει στο Νέο Ρύσιο.

Συγκέντρωσε τους παίκτες στα αποδυτήρια κι αφού οι τελευταίοι άκουσαν όσα είχαν να τους πουν οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη πήρε το λόγο για να τους εξηγήσει τους λόγους, γιατί έχουν τη δική τους ευκαιρία μέσα από τη νέα προσπάθεια που επιχειρείται.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά ξεκάθαρα. Ξέρουμε όλοι τι ισχύει και πως θα προχωρήσουμε” είπε αρχικά στην ομιλία του προς τους παίκτες για να υπογραμμίσει: “Όλοι θέλουμε να υπάρχει αξιοπιστία στο οικονομικό. Περάσατε και περάσαμε πολλά όλα μαζί αυτό το καλοκαίρι. Ξέρουμε τι θα περάσουμε. Αυτό που ζητάω από όλους σας, είναι να σκεφτείτε την πρόταση παραμονής, ζυγίστε όλα και να απαντήσετε μέσα στις επόμενες 48 ώρες, για να ξέρουμε κι εμείς πως θα κινηθούμε” ήταν το κεντρικό νόημα των λεγομένων του 57χρονου προπονητή στα αποδυτήρια.

 

To Top