ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλείται να δει τα λάθη του και να τα διορθώσει άμεσα, αναγκαία η ενίσχυση-Παράπονα στην ΚΕΔ

Ο Αρης ήταν απογοητευτικός στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αν υπολογίσει κανείς 7 συνολικά λεπτά στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αναμέτρηση και ο ΠΑΟΚ φανέρωσε τις αδυναμίες του.

Με εξαίρεση τον Γκούντγουιν, οι υπόλοιποι ήταν απόντες στο χθεσινό ντέρμπι. Νότε και Χάγκινς είναι οι ηγέτες της αυτής της ομάδας, ενώ και για τους Ελληνες η στατιστική συνεισφορά ήταν ελλιπέστατη.

Ο Αρης χρειάζεται άμεσα μια προσθήκη στον σμολ φόργουορντ που θα μπορεί να σκοράρει και να απειλήσει με πλάτη στην επίθεση.

Η στατιστική φτώχεια του Αρη στο χθεσινό ματς μιλάει από μόνη της…20/40 δίποντα, 5/18 τρίποντα, 11/15 βολές, 37 ριμπάουντ (22 αμυντικά – 15 επιθετικά), 13 ασίστ, 7 κλεψίματα, 3 μπλοκ, 18 λάθη.

Ακόμα και στο πνευματικό και ψυχικό κομμάτι της συνολικής προσπάθειας ο Αρης ήταν ντεφορμέ. Υπάρχουν 2 ακόμα δύσκολα ματς και ο Αρης θα πρέπει να δει τα συν και τα πλην της εικόνας του.

Όμως, κόντρα σε έναν αντίπαλο και για το γόητρο των φίλαθλων ο Αρης θα πρέπει να ήταν πιο ανταγωνιστικός, αφού η ήττα είναι το τελευταίο που θα πειράξει σε  έναν εκτός έδρα αγώνα.

Όσο για τη διαιτησία, στην ΚΑΕ είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν τα παράπονα τους στην ΚΕΔ προκειμένου να μην βιώσουν καταστάσεις ανάλογες με την περσινή σεζόν. Οι «κίτρινοι» αντιλαμβάνονται πως η διαιτησία του αγώνα ήταν κακή σε βάρος της ομάδας κάτι που αποτυπώνεται στις βολές στο πρώτο μέρος όταν ο Αρης εκτέλεσε τις πρώτες όταν ήδη ο ΠΑΟΚ είχε 12!

Σίγουρα, όμως, αυτό δε μειώνει την τραγική εικόνα του Αρη στο χθεσινό παιχνίδι.

 

 

To Top