ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καλογέρης: «Δεν υπάρχει αντίπαλος για τον Άρη»

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Αλέξανδρος Καλογέρης μίλησε για την φετινή πορεία των «κιτρίνων», το παιχνίδι με τον ΑΠΕ Λαγκαδά αλλά και το επόμενο με τον Νέστο Χρυσούπολης. Τόνισε ότι με την ποιότητα που έχει η ομάδα, δύσκολα να βρεθεί ομάδα που θα τους κερδίσει ενώ αναφέρθηκε και στον Σέρχιο Κόκε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής του Άρη στον “ArenaFM”:

«Είναι μια δύσκολη κατηγορία αλλά ήμασταν από την αρχή του πρωταθλήματος όπως έπρεπε και όλες οι ομάδες έχουν καταλάβει ότι ο Άρης θα είναι πρώτος. Το φετινό ρόστερ είναι σίγουρα πολύ καλύτερο και υπάρχουν παιδιά που δεν παίζουν και θα έπαιζαν σε κάθε ομάδα ακόμα και μεγαλύτερης κατηγορίας. Αυτό είναι στα πολύ μεγάλα συν της ομάδας».

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΕ Λαγκαδά: «Μετά το 2-0 είναι αλήθεια ότι χαμηλώσαμε λίγο ρυθμούς αλλά μην ξεχνάτε ότι η ομάδα είναι σχεδόν χωρίς προετοιμασία και είναι καλό να πολλές φορές να κατεβάζουμε ταχύτητα και να κρατάμε δυνάμεις για τα επόμενα παιχνίδια».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Νέστο Χρυσούπολης: «Θα είναι ακόμα ένα παιχνίδι σαν τα υπόλοιπα. Δεν αλλάζει κάτι, όλες οι ομάδες μας αντιμετωπίζουν με κλειστές άμυνες».

Αναφορικά με το αν υπάρχει αντίπαλος για τον Άρη: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος αντίπαλος για τον Άρη. Με την ποιότητα που έχουμε είναι πολύ δύσκολο να χάσουμε από κάποια ομάδα».

Για τον Κόκε και αν κάνει μαζί τους προπόνηση: «Έχει τέσσερις προπονήσεις που είναι μαζί μας. Πιστεύω σύντομα θα είναι έτοιμος να βοηθήσει. Θέλει λίγο δουλίτσα ακόμα , θα χρειαστεί λίγο χρόνο παραπάνω αλλά η ποιότητα του είναι αναμφισβήτητη».

To Top