ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλογέρης: “Δύσκολα θα περάσει ομάδα φέτος από το Κλεάνθης Βικελίδης”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αλέξανδρος Καλογέρης μίλησε για την αποχώρησή του από τους “κιτρινόμαυρους”, αλλά και τη φετινή προσπάθεια της παλιάς του ομάδας. Αναλυτικά όσα είπε στο metropolis: 

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά.

“Ο Άρης είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες, άσχετα που ήταν στην Γ’ εθνική. Πήρα αρκετά πράγματα και αυτό θα με βοηθήσει στο μέλλον. Θα μπορούσα να είμαι και φέτος στον Άρη, αλλά από τη στιγμή που αποφασίζω να μην είμαι δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εγώ την απόφαση την είχα πάρει, από τη στιγμή που πέρναγε ο καιρός και μετά, μίλησα και με τον κύριο Αναστόπουλο, που ήταν τυπικό το θέμα.

Σίγουρα μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό, τα παιδιά που είναι στην ομάδα είναι έμπειροι με υψηλές παραστάσεις. Το πλεονέκτημα που έχει ο Άρης έναντι των άλλων ομάδων είναι το εντός έδρας παιχνίδι. Πιστεύω ότι δύσκολα θα περάσει ομάδα από το Κλεάνθης Βικελίδης και εύκολα ή δύσκολα πιστεύω ότι θα καταφέρει να ανέβει ο Άρης».

To Top