ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καλογέρης: “Θέλουμε ακόμα χρόνο – Κάτι αφήσαμε στη μέση πέρσι…”

O Aλέξανδρος Καλογέρης ήταν ο έτερος ποδοσφαιριστής του Άρη που μίλησε στη σημερινή media day.

Ο εκ των “παλιών” των “κιτρινομαυρων”, έμπειρος μέσος αναφέρθηκε στις διαφορές που παρατηρεί φέτος σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν, την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας, αλλά και την δική του παρουσία.

Για τη φετινή προσπάθεια: “H πορεία μέχρι τώρα είναι αυτό που περιμέναμε όλοι μας.Να κάνουμε μόνο νίκες. Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Εχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή, στόχος μας είναι μόνο η νίκη και σε αυτό.Αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα”.

Για τις διαφορές με πέρσι: “Η ομάδα είναι από την αρχή της χρονιάς, έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ. Αυτό που είχαμε πέρσι από τον Ιανουάριο, το έχουμε φέτος από τώρα. Πιο πολλά στελέχη με πολύ ποιότητα”.

Για το αν θέλει χρόνο ακόμα η ομάδα για να είναι απολύτως έτοιμη: “Σίγουρα. Σχεδόν κανένας δεν έχει κάνει προετοιμασία. Αναγκαζόμαστε να κάνουμε πράγματα τα οποία έπρεπε να γίνουν το καλοκαίρι, συν την αντιμετώπιση των αντιπάλων. Θα χρειαστεί αρκετός χρόνος ακόμα, πιστεύω”.

Για το αν σκέφτονται την περσινή χρονιά: “Όσοι μείναμε από πέρσι, είπαμε μεταξύ μας ότι πρέπει να μείνουμε, γιατί αφήσαμε κάτι στη μέση”.

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την δική του παρουσία: “Δεν έχω ακόμα πολλά αγωνιστικά λεπτά. Σίγουρα από πέρσι είμαι ακόμα πολύ καλύτερα. Περιμένω με τη σειρά μου να πάρω μερικά λεπτά ακόμα γιατί δεν έχω δείξει ακόμα αυτό που θέλω”.

Για το αν γίνεται αντιληπτή η διαφορά που υπάρχει με τις υπόλοιπες ομάδες: “Η ομάδα κερδίζει σχετικά εύκολη. Η διαφορά ποιότητας φαίνεται με κάθε αντίπαλο και στη συνέχεια θεωρώ πως όλα θα είναι καλύτερα”.

Eίναι απόφαση του προπονητή ή δική σας αντίδραση η συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο ημίχρονο: “Το πιο βασικό είναι η έλλειψη προετοιμασίας.Μετά ο καθένας πρέπει να συντηρεί το εαυτό του. Πιστεύω ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εξαλειφθεί”.

Για το ότι αγωνίστηκε ως στόπερ: “Εχω αγωνιστεί και στην Κύπρο. Δεν είναι μία άγνωστη θέση. Από εκεί και πέρα ότι ζητήσει ο προπονητής”.

To Top