ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόεδρος Απόλλωνα Καλαμαριάς: «Καλοδεχούμενοι οι φίλοι του Άρη»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αλέξανδρος Νεράντζης, μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη και αναφέρθηκε τόσο στα εισιτήρια του αγώνα, όσο και στη θύρα που θα φιλοξενήσει τους φίλους των «κίτρινων».

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον Αρένα FM:

Για το ρεπό της 24ης αγωνιστικής: «Είχαμε ρεπό χθες και ελπίζω να το εκμεταλλεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές μας».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Πέραν του αγωνιστικού αλλά και του βαθμολογικού ενδιαφέροντος, αυτά είναι πάντα παιχνίδια γοήτρου. Είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος και περιμένουμε μια μεγάλη ομάδα. Στα του αγώνα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχουν ξεκινήσει και γίνονται κάποια έργα στο γήπεδο, με την βοήθεια του Δήμου Καλαμαριάς, για να φιλοξενήσουμε όσο καλύτερα γίνεται τον κόσμο που θα έρθει, αλλά και τους δικούς μας φιλάθλους. Θα μου πείτε περιμένατε τον Άρη για να κάνετε τα έργα; Βρήκαμε τώρα την ευκαιρία, έχουν σίγουρα 12 χρόνια να γίνουν έργα στο γήπεδο. Να ευχαριστήσω για την βοήθεια τον Δήμαρχο Καλαμαριάς, Θεοδόση Μπακογλίδη».

Για τους φίλους του Άρη: «Ευχαρίστως να έρθουν στο γήπεδο μας, είμαστε μια μεγάλη ομάδα και ξέρουμε πώς να υποδεχόμαστε τις μεγάλες ομάδες. Ο Άρης είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο, είναι μια ιστορική ομάδα, το ξέρει όλη η Ελλάδα. Είναι ευπρόσδεκτοι, θα υπάρχει θύρα για τους γηπεδούχους η οποία παίρνει πάνω από 1500 άτομα».

Για τα εισιτήρια: «Θα έχει εισιτήρια με 5 ευρώ, αλλά και με 10 ευρώ».

To Top