ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλοκαιρινή απασχόληση – Α.Σ. Άρης τζούντο καμπ 2016!

Για 5η συνεχόμενη φορά, το τμήμα τζούντο του Α.Σ. Άρης διοργανώνει το «Α.Σ. Άρης – Τζούντο καμπ 2016», τα οποίο απευθύνεται σε γονείς που εργάζονται και θέλουν τα παιδιά τους (από 6 ετών και άνω) ν’ αξιοποιήσουν τον ελεύθερο τους χρόνο, συνδυάζοντας αθλητισμό με δημιουργικές δραστηριότητες!

Οι εγγραφές για το “Τζούντο Καμπ” έχουν ξεκινήσει ήδη από τις 1 Ιουνίου 2016. Η πρώτη περίοδος του Camp θα ξεκινήσει την Πέμπτη 16 Ιουνίου με το κλείσιμο των σχολείων και θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή 15 Ιουλίου (ελάχιστος χρόνος απασχόλησης – 3 ημέρες). Η δεύτερη περίοδος θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 29 Αυγούστου και θα τελειώσει την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, ακριβώς πριν την έναρξη των σχολείων.

Παρακαλούνται όσοι γονείς θα ήθελαν τα παιδιά τους να συμμετέχουν στο φετινό “Α.Σ. Άρης – τζούντο Camp 2016” να δηλώσουν άμεσα (λόγω περιορισμένων θέσεων) συμμετοχή, συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής στην αίθουσα της ακαδημίας του Α.Σ. Άρη στο τζούντο – καθημερινά τις απογευματινές ώρες. Η αίθουσα βρίσκεται επί της οδού Μάνθου Ματθαίου (ανάμεσα στο σχολείο και το γήπεδο), στη θύρα 1 κάτω από τις κερκίδες.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση σχετικά με το πρόγραμμα παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με τον υπεύθυνο προπονητή Ατανάσοβ Κωνσταντίν στο 6975169354.

afisa judo

To Top