Καλοπληρώνει το ασιατικό της Μπάγερν!

Δεν είναι πολλές οι επιλογές που έχουμε στο κουπόνι της Δευτέρας. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν προκύπτουν δυνατά πονταρίσματα. Λοκάρουμε σε Κύπελλο Γερμανίας και Βραζιλία για να πληρωθούμε.

Κότμπους – Μπάγερν Μονάχου

Αγωνιστικά η Κότμπους δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που γνωρίζαμε τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος βρίσκεται στην 4η κατηγορία της Γερμανίας. Ξεχωρίζει μέχρι στιγμής για τα πολλά γκολ στα παιχνίδια της, ενώ χρειάζεται απαραίτητα ενίσχυση, καθώς στο ρόστερ της υπάρχουν μόλις 17 ποδοσφαιριστές. Στον αντίποδα, η Μπάγερν Μονάχου μπαίνει στη διοργάνωση ως τροπαιούχος. Την περασμένη εβδομάδα, ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τη Ντόρτμουντ για το Σούπερ Καπ. Στο ενδιάμεσο, ξεμούδιασε κόντρα Ρόταχ-Έγκερν σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα. Θα είναι έκπληξη μεγατόνων αν ηττηθούν απόψε οι Βαυαροί από ομάδα τόσο κατώτερη και με τόσο μικρό ρόστερ. Πάμε με το διπλό και περιμένουμε μεγάλη διαφορά στο σκορ. Επιλογή μας η νίκη της Μπάγερν με ασιατικό χάντικαπ -4.

Μασέιο – Φορταλέζα

Πήγε στο Ρίο με σκοπό το βαθμό η Μασέιο και τα κατάφερε, κρατώντας στο 0-0 τη Βάσκο Ντα Γκάμα. Το πρόβλημα της μέχρι εδώ είναι πως δεν μαζεύει βαθμούς, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο -4 από τις θέσεις της παραμονής. Εν τω μεταξύ, από τη δεύτερη διαδοχική ήττα της έρχεται η Φορταλέζα. Αυτή τη φορά με σκορ 2-1 από τη Σεαρά στο ντέρμπι της πολιτείας. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Ροζέριο Σένι στον πάγκο της, αφού ο 46χρονος κόουτς αναλαμβάνει την Κρουζέιρο. Περιμένουμε τους φιλοξενούμενους να προσεγγίσουν συντηρητικά το ματς. Δεδομένης και της «φτωχής» επίθεσης της Μασέιο, θα επιλέξουμε το under 2.

Στο Foxbet.gr θα βρεις τα πάντα για το bwin casino

To Top