Καλουτζερόβιτς στο PRESSARIS: «Τιμητικό το ενδιαφέρον, έρχομαι κι αύριο αν με καλέσει ο Άρης»

Ο Άντρια Καλουτζέροβιτς είναι μια από τις λύσεις για την επίθεση του Άρη που ξεχώρισε ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο 25χρονος Σέρβος διεθνής στράικερ μίλησε στο PRESSARIS από το Πεκίνο ρίχνοντας… φως στο ενδεχόμενο να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, αποκαλύπτοντας ότι το οικονομικό δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε μια συνεργασία!

Ο Καλουτζέροβιτς, ο οποίος ανήκει στην Γκουοάν, παραδέχθηκε ότι: «Γνωρίζω για τον Άρη και το ότι υπάρχουν συζητήσεις με τον ατζέντη του, τον Μάριο Κνεζ. Με έχει ενημερώσει για όλα και δεν κρύβω ότι με ενθουσιάζει η προοπτική να παίξω στην Ελλάδα και στον Άρη. Θέλω πολύ να επιστρέψω στην Ευρώπη, είμαι Σέρβος, γνωρίζω τι σημαίνει Άρης, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα και μακάρι να εξελιχθεί θετικά η υπόθεση. Είναι τιμητικό να υπάρχει ενδιαφέρον του Άρη».

Ο 25χρονος πρώην επιθετικός του Ερυθρού Αστέρα υπογράμμισε ακόμη ότι: «Ενημερώνομαι για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι φίλοι μου ο Κρέσιτς, ο Κούτσι, ο Μαϊστόροβιτς κ.α. Γνωρίζω ότι ακόμη και σήμερα παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν στην Ελλάδα, ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, με υπέροχο κόσμο και οι πρόσφατες επιτυχίες του στην Ευρώπη είναι γνωστές σε όλους».

Σε ερώτησή μας για το θέμα του συμβολαίου του μας είπε ότι: «Δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό. Είμαστε σε συνεννόηση με την Γκουοάν και αυτό θα ξεπεραστεί. Έρχομαι και αύριο αν με καλέσει ο Άρης. Θα πω ναι χωρίς να υπάρχει εμπόδιο στο οικονομικό». Όπως σημειώσαμε στο χθεσινό ρεπορτάζ, ο Καλουτζέροβιτς μπορεί να έρθει με ένα ποσό που δεν ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ και προφανώς αυτό εννοεί ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο οικονομικό.

Κλείνοντας ο Σέρβος επιθετικός τόνισε ότι: «Περιμένω με αγωνία τις εξελίξεις γιατί είναι πρώτος μου στόχος να επιστρέψω στην Ευρώπη για να δείξω την πραγματική μου αξία. Εάν τελικά με επιλέξει ο προπονητής του Άρη θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να τον δικαιώσω…».

 

 

To Top