“Καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο! Όλοι μαζί για την νίκη”!

Στη βοήθεια του κόσμου και στην καυτή έδρα του Κλεάνθης Βικελίδης ποντάρει ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, ώστε ο Αρης να καταφέρει να κερδίσει τον Πανθρακικό, κάνοντας βήμα παραμονής.

Διαβάστε τα όσα είπε στην κάμερα του συνδρομητικού:

-Βασίλη, ετοιμάζεστε για το ματς της χρονιάς;

« Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο πρέπει να δείξουμε τον κατάλληλο χαρακτήρα και να είμαστε πολύ σωστά οργανωμένοι, ώστε να αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες του. Είχαμε δύο εβδομάδες να δουλέψουμε σωστά με τον κ. Σούλη Παπαδόπουλο και πιστεύω ότι κάνουμε ότι είναι δυνατό για να είμαστε έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι».

-Σας βοήθησε η διακοπή;

« Πιστεύω μας βοήθησε. Είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω στα λάθη που έχουμε κάνει, στη λειτουργία της ομάδας, ώστε να σκοράρουμε όσο πιο πολύ μπορούμε».

-Εχετε βαρεθεί να ακούτε για κρίσιμα παιχνίδια, ωστόσο αυτό, κόντρα στον Πανθρακικό, ξεχωρίζει. Συμφωνείς;

« Εγώ πιστεύω πως όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα, απλά αυτό είναι ιδιαίτερο. Απομένουν μόλις τέσσερις αγωνιστικές και με πιθανή νίκη επί του Πανθρακικού, τον βάζουμε από κάτω μας».

-Που πιστεύεις ότι θα κριθεί το ματς;

« Η ομάδα που θα είναι πιο καλά οργανωμένη και όποια δείξει καλύτερο χαρακτήρα θα κερδίσει το παιχνίδι».

-Στην έδρα του ο Αρης παρουσιάζεται πολύ διαφορετικός. Ποντάρετε στο «Κλ. Βικελίδης»;

« Ναι, ισχύει αυτό. Ελπίζω η βοήθεια του κόσμου να είναι πολύ ισχυρή, διότι είτε εντός, είτε εκτός, είναι κοντά μας. Τον καλούμε για μία ακόμη φορά να έρθει να μας βοηθήσει γιατί πρόκειται για ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια που δίνουμε φέτος».

-Αν κερδίσετε, ξεμπλέκετε;

« Δεν ξεμπλέκουμε, διότι έχουμε ακόμη τρεις αγωνιστικές μετά από αυτό το παιχνίδι και πρέπει να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορέσουμε».

To Top