Καλόπουλος: «Δέχομαι απειλές, απαλλάξτε με»

Αίτημα προς τον αθλητικό εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκο για την ταχεία επεξεργασία της δικογραφίας που τον αφορά και την απαλλαγή του θα καταθέσει την Τετάρτη ο Δημήτρης Καλόπουλος.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του διεθνή διαιτητή, Γιώργος Βήτας, ο πελάτης του είχε ζητήσει από την Ελληνική Πολιτεία την επίσημη προστασία του, έπειτα από απειλές που είχε δεχθεί μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.
 

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου, αναφέρει:

«Ο εντολέας μας, διεθνής διαιτητής κ. Καλόπουλος Δημήτριος, θα καταθέσει εντός της ημέρας διά του επίσης πληρεξουσίου δικηγόρου Αθηνών, κ. Πρωτέκδικου, αίτηση προς τον αξιότιμο αθλητικό Εισαγγελέα, κ. Φάκο, με αίτημα την ταχεία επεξεργασία της δικογραφίας που τον αφορά.

Προσκομίζει δε, έγγραφη βεβαίωση της ελληνικής αστυνομίας, με την οποία αποδεικνύεται, ότι ο εν λόγω διαιτητής είχε ζητήσει την επίσημη προστασία από την Ελληνική Πολιτεία, από τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και από το αρμόδιο Τμήμα Αθλητικής Βίας, για τις απειλές που δεχόταν κατά της ζωής του, μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα.

Με τον πλέον επίσημο τρόπο, το έγγραφο που μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, καταφέραμε να λάβουμε, αποδεικνύει ότι καμία υπόγεια ή πλάγια διαδρομή ακολούθησε ο εν λόγω, αλλά απευθύνθηκε μόνο στις Αρχές της συντεταγμένης Πολιτείας και γι’ αυτό το λόγο ζητεί την άμεση απαλλαγή του».

Θεσσαλονίκη, 5 Οκτωβρίου 2011-10-05
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Γεώργιος Χ. Βήτας»

 

To Top