Χωρίς κατηγορία

Καλό “στοιχηματικό” χειμώνα – Προτάσεις για όλα τα γούστα‏

Καλό “στοιχηματικό” χειμώνα θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους φίλους του Betarades.com, μια και χθες πήραμε στα χέρια μας το πρώτο “γεμάτο” κουπόνι της χρονιάς.

 174 παιχνίδια περιλαμβάνει το κουπόνι του Σαββάτου με την “αυλαία” να ανοίγει σε όλες τις κατηγορίες του Μεγάλου Νησιού και της Ιβηρικής χερσονήσου.

 

Το Betarades.com για μία ακόμη σεζόν θα είναι δίπλα σας καθημερινά με:

1) τις πληρέστερες Αναλύσεις Αγώνων

2) τις “μοναδικές” Αναλύσεις Τακτικής

3) εύχρηστες βαθμολογίες πρωταθλημάτων

4) τζίρους Betfair & Πτώση Αποδόσεων

5) αποκλειστικά Bonus Εγγραφής & τουρνουά πόκερ

6) και φυσικά τίμια προγνωστικά με ταμείο

(για Ποδόσφαιρο, Basket, Tennis και F1)

 

Επίσης θα βρείτε ένα μοναδικό αφιέρωμα για τις μεταγραφές όλων των Ελληνικών, Κυπριακών και των γνωστών Ευρωπαϊκών Ομάδων.

 

Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί τα σημερινά σημεία που θα μας οδηγήσουν στο ταμείο.

 

Στο παιχνίδι της ημέρας με ποντάρισμα 50 ευρώ βρίσκουμε το «Διπλό» Draw No Bet (draw no bet σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Αμπερντίν με αντίπαλο της Σεντ Τζόνστον για το πρωτάθλημα της Σκωτίας που παίζεται στο 2.05 στην StanJames. Ο τεχνικός Μπράουν εμφανίστηκε στις δηλώσεις του αισιόδοξος για το ότι τα γκολ θα έρθουν και δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του. Συνεχίζοντας το δεύτερο σημείο στην κατηγορία «Μονά» βάσει πονταρίσματος βρίσκουμε το «Διπλό» Draw No Bet της Νοτς Κάουντι με αντίπαλο της Κρου για την Α’ Κατηγορία της Αγγλίας που πληρώνει 1.97 στην 12Bet. Τέλος 30 ευρώ ποντάρουμε στο «Διπλό» της Λίβερπουλ με αντίπαλο τη Γουέστ Μπρομ στο 2.00 απόδοση στην Interwetten. Οι «κόκκινοι» ενέταξαν στο δυναμικό τους τον 21χρονο Ιταλό επιθετικό Φάμπιο Μπορίνι (πέρσι αγωνίστηκε στη Ρόμα), τον 22χρονο Ουαλό μέσο Τζόε Άλεν (από Σουόνσι, τον ήξερε πολύ καλά ο Ρότζερς) και τον 23χρονο Μαροκινό αριστερό εξτρέμ Ουσάμα Ασαϊντί (από την ολλανδική Χέρνεφεν). Οι νεοφερμένοι Μπορίνι και Άλεν θα πάρουν πιθανότατα σήμερα φανέλα βασικού, ενώ κανονικά διαθέσιμος είναι και ο Τζο Κόουλ (εξτρέμ), ο οποίος είχε τραυματιστεί στο πρώτο παιχνίδι με την Γκόμελ.

 

Στην κατηγορία «Σύστημα» τώρα μετά τις συνεχείς επιτυχίες πριν λίγες μέρες σήμερα πάμε και πάλι δυνατά με έξι αγώνες σε σύστημα 3-6 (21 στήλες x 4ευρώ) και συνολικό ποντάρισμα 84 ευρώ.

 

Δείτε αναλυτικά τα σημεία σε αποδόσεις της 12Bet

 

Ρέντιγκ – Στόουκ Σίτι Χ (3.15)

Τρανμίρ – Λέιτον Όριεντ 1 (2.03)

Νιούκαστλ – Τότεναμ Χ (3.29)

Θέλτα – Μάλαγα 2 Draw No Bet (2.47)

Τσβόλε – Φίτεσε 1 Draw No Bet (2.37)

Λέουβεν – Σερκ Μπριζ 2 Draw No Bet (1.99)

 

Πάμε και στις Μπόμπες, όπου βρίσκουμε εφτά αγώνες με διπλές ευκαιρίες και ψηλές αποδόσεις. Για την Premier League η Φούλαμ υποδέχεται τη Νόριτς και εμείς θα πάμε με το Χ2 που πληρώνει 2.19 στην Pinnacle. Πάντως η πρόταση της ημέρας με 50 ευρώ έρχεται από το Μεξικό όπου η Άτλας υποδέχεται την Τζαγκουάρες, με τους φιλοξενούμενους να μη χάνουν (Χ2) και απόδοση 1.90 στη Bwin. Για το κύπελλο Ιταλίας επιλέξαμε δύο προτάσεις. Αρχικά το Χ2 της Σασουόλο με αντίπαλο την Κατάνια που πληρώνει 2.25 στην 12Bet, ενώ στην ίδια εταιρεία βρίσκουμε και το Χ2 με 2.14 απόδοση της Βερόνα με αντίπαλο την Τζένοα. Στο Βέλγιο η Μπέβερεν παίζε με αντίπαλο τη Γκεντ και το 1Χ αξίζει το ποντάρισμά μας σε απόδοση 2.10 στην StanJames. Κούπιο και Λάχτι μας δίνουν ακόμα μία «Μπόμπα» από τη Φινλανδία αυτή τη φορά, αφού το Χ2 σε απόδοση 2.20 αποτελεί καλή ευκαιρία. Τέλος Χ2 θα παίξουμε και τη Τσίβας με αντίπαλο το Κολοράντο για το MLS σε απόδοση 2.17 στην Pinnacle.

 

Για το Τένις τώρα το σερί των επιτυχιών δεν έχει τελειωμό καθώς χθες πέρασαν ακόμα δύο προτάσεις του tipster μας. Διαβάστε εδώ τις σημερινές προτάσεις και δείτε αναλυτικά όλα το ταμείο με τα κέρδη της Κατηγορίας.

 Επισκεφτείτε το www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Τένις, τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

To Top