Καλύτερα οι τρεις τραυματίες, δεν παίζουν στο κύπελλο, αποχώρησε ο Καπετάνος

Προπόνηση το πρωί στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Αρη. Όσοι αγωνίστηκαν στην Τρίπολη έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Σε ό,τι αφορά το ιατρικό δελτίο της ομάδας η κατάσταση ήταν καλύτερη. Οι Νταβίντ Αγκάνθο (ενοχλήσεις στο γόνατο), Μάρκου Βελλίδη (θλάση στους ραχιαίους) και Ερωτόκριτου Νταμαρλή (διάστρεμμα) παρουσίασαν βελτίωση, αλλά είναι απίθανο να αγωνιστούν στην Καλλιθέα.

Ουσιαστικά οι τρεις προαναφερόμενοι παίκτες συνέχισαν και σήμερα το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να είναι έτοιμοι στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με την Skoda Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο φινάλε του α’ γύρου (16/12, 15:00).

Επίσης από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει ο Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος ξεκίνησε ασκήσεις με την μπάλα, ενώ ο εγχειρισμένος Ανδρέας Ηρακλής συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Καπετάνος αποχώρησε -για προληπτικούς λόγους- από την σημερινή προπόνηση, καθώς αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο.

To Top