ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καλύτερα ο Μπερτόγλιο, θεραπεία ο Ματέο, όπως και ο Ντένις

 

Την Κυριακή (19/12) θα βγει η αποστολή του Άρη από τον Άκη Μάντζιο για το εντός έδρας ματς με τον Ιωνικό (20/12, 19:30).

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τον Ιωνικό (20/12, 19:30), στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Σήμερα, Σάββατο, το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση -σε δύο γκρουπ- στο «Δασυγένειο» (ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων για το δεύτερο γκρουπ) με τον Φακούντο Μπερτόγλιο να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ ο Ματέο Γκαρσία ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, όπως και ο Ντένις (ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έχει αποκομίσει ένα χτύπημα).

To Top