«Καλύτεροι με Μασάδο στη συνέχεια»

Ο Τάσος Θέος, ο τεχνικός της Κ-17 μίλησε με αφορμή την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος που βρίσκει τον Άρη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου:

Για την ολοκλήρωση του 2ου γύρου του πρωταθλήματος και ποια είναι η άποψη του για την ομάδα μέχρι στιγμής: «Είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Πρέπει να πιέζουμε τα παιδιά και να τα βάλουμε στη λογική ότι πρέπει πάντα να πρωταγωνιστούμε. Πρέπει να είμαστε στις πρώτες θέσεις αλλά και να βελτιώνονται οι παίκτες ώστε κάποια στιγμή να ανέβουν στην Κ-20. Τότε θα πούμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι από τη δουλειά που κάνουμε.

Μπορεί να μην είμαστε καλοί μερικές φορές αλλά πρέπει να διατηρούμε το αγωνιστικό πνεύμα και την πειθαρχία μέσα στο παιχνίδι μας. Το πρωτάθλημα είναι καλό και “ψήνει” αυτά τα παιδιά να γίνονται καλύτερα, ώστε να δείχνουν το ταλέντο τους».

Για το φετινό πρωτάθλημα Κ-17: «Κράτησε τα στάνταρ των καλών ομάδων. Έγιναν όμως κάποιες διακοπές, ενώ είχαμε και πολλά ρεπό. Εμείς θέλουμε να βελτιωνόμαστε μέσα από τα παιχνίδια και να βρίσκουν ρυθμό οι παίκτες. Επίσης τα γήπεδα έχουν βελτιωθεί όπως και η διαιτησία. Έχουν κάνει αρκετά βήματα και πιστεύω ότι θα βελτιώνονται και άλλο».

Για την επικράτηση της πρώτης ομάδας επί της Δόξας με 3-1  στο Καυταντζόγλειο: «Ήταν μια πολύ καλή νίκη τόσο από ψυχολογικής πλευράς αλλά και για να αποκτήσει η ομάδα ηρεμία. Ήταν εύκολη νίκη αλλά με δύσκολο αντίπαλο. Η Δόξα  παίζει κλειστά και έχει πάρει αποτελέσματα από μεγάλες ομάδες. Για αυτό είναι σημαντικό ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αντιδράσαμε. Δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Με την έλευση του νέου προπονητή θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι και ελπίζω να βρεθούμε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη».

Για την αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας του Άρη: «Σημαντικό ρόλο παίζει ότι είναι πιο γρήγορη μπροστά. Έχουμε καλύτερες συνεργασίες και πιστεύω ότι η ομάδα αρχίζει να παρουσιάζει και καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο».

Για την πρόσφατη παρουσία των Πολιανίδη και Παλιάτσιο στην Εθνική Νέων: «Είναι πολύ σημαντικό να αποκτούν εμπειρίες και να στελεχώνουν τις εθνικές παίκτες του Άρη, κάτι που γινόταν ανέκαθεν. Διατηρούμε αυτή την παράδοση. Αποκτούν παραστάσεις, παίρνουν εμπειρίες και προετοιμάζονται για το επαγγελματικό στάδιο».

Για την ετήσια γιορτή της ΕΠΣΜ στη οποία θα βραβευτεί η Κ-20 για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος: «Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά αυτή η βράβευση. Πέτυχαν ένα σημαντικό επίτευγμα».

To Top