“Καλύτερος ο Άρης από τον Πανσερραϊκό, ένα ‘κλικ’ πάνω από όλους η Καβάλα”

Ο πρόεδρος της Καβάλας, Σίμος Ανθουλάκης μίλησε στο “Αθλ. Μετρόπολις” για την μάχη της ανόδου στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, τονίζοντας πως η  δική του ομάδα είναι ένα “κλικ” πάνω από Άρης και Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για την εκτίμησή του αναφορικά με την έκβαση της μάχης της ανόδου: «Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Καθένας πιστεύει στον εαυτό του. Εμείς πιστεύουμε πως η ομάδα μας θα είναι πρώτη. Είμαστε και οι τρεις σχεδόν στην ίδια θέση, υπολείπονται πέντε παιχνίδια ακόμη και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Επομένως δεν μπορούμε να πούμε από τώρα με σιγουριά για το ποιος θα είναι ο νικητής. Εμείς θέλουμε να ελπίζουμε πως θα είμαστε εμείς οι πρωταθλητές».

Για το αν θα κριθούν όλα στα δύο εναπομείναντα ντέρμπι: «Σίγουρα είναι ορόσημο τα δύο παιχνίδια, ωστόσο πριν από αυτά εμείς έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι στο Κοκκινόχωμα. Ποδοσφαιρικά πρέπον είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Αν χάσουμε στο Κοκκινόχωμα δεν θα έχουν σημασία τα ματς από εκεί και πέρα. Δεν πρέπει να υποβαθμίζουμε τις άλλες ομάδες πριν φτάσουμε στα συγκεκριμένα ματς».

Για το ποιος εκτιμά ότι θέλει περισσότερο την άνοδο: «Όλοι θέλουμε την άνοδο διότι πρόκειται για ιστορικές ομάδες, με τον Άρη βεβαίως να είναι μεγαλύτερο μέγεθος, με περισσότερους φιλάθλους έχοντας αφήσει μεγάλες στιγμές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, αυτό που έχει σημασία είναι ποιος έχει την καλύτερη ομάδα, και θεωρώ ότι εμείς είμαστε ένα κλικ παραπάνω από τους υπόλοιπους. Αν θέλετε, τώρα, να κάνω σύγκριση μεταξύ Άρη και Πανσερραϊκού, θεωρώ ότι ο Άρης είναι καλύτερος. Δεν μπόρεσα να δω το ματς αφού παίζαμε την ίδια ώρα, αλλά από κάποιες φάσεις που είδα μετά θεωρώ ότι δικαίως κέρδισε».

To Top