ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλύτερος ο Άρης, είχε τις ευκαιρίες, αλλά έμεινε στο 0-0 στο ΟΑΚΑ…

Μπορούσε, αλλά ήταν άστοχος! Ο Άρης είχε τις ευκαιρίες για να φύγει με το “διπλό” από το ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 16η αγωνιστική, έμεινε όμως στο 0-0 και έχασε την ευκαιρία να είναι μόνος στην 4η θέση της βαθμολογίας. Κορυφαίος για τον Άρη ο Φετφατζίδης, στους 22 βαθμούς οι “κιτρινόμαυροι” πλέον και τριπλή ισοβαθμία με Παναθηναϊκό και Λάρισα στην 5η θέση.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ…

Κάτω από τα δοκάρια για τον Παναθηναϊκό ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – είχε τους Αποστολάκη, Νούνες, Πούγγουρα και Ινσούα.Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Κουρμπέλης και ο Χρήστος Δώνης, με τον Μπουζούκη και τον Χατζηγιοβάνη στα δύο άκρα, Περέα και ο Μακέντα θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Στο τέρμα για τον Άρη ο Κουέστα, με τους Ροζ δεξιά και Κόρχουτ αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας οι Βέλεθ και Δεληζήσης. Στη μεσαία γραμμή επέστρεψε ο Ματίγια στο πλευρό του Σάσα, ενώ στην επίθεση Λάρσον-Ιντέγε ως δίδυμο με τον Σουηδό λίγο πιο πίσω και τους Φετφατζίδη (δεξιά) και Γκάμα (αριστερά) στο 4-4-1-1 του Ένινγκ.

ΠΙΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ…

Ο Άρης φρόντισε από το ξεκίνημα του αγώνα να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης και το κατάφερε, καθώς ήταν αυτός που απείλησε πρώτος την αντίπαλη εστία στο πρώτο 20λεπτο.

Στο 12΄ο Φέτφα με τακουνάκι -μετά από ωραία οργανωμένη επίθεση- βρήκε τον Λάρσον που υπό το μαρκάρισμα του Πούγγουρα σούταρε, αλλά μπλόκαρε ο Διούδης. Στο 18΄ο Σάσα βρήκε χώρο, πήρε τα βήματα, σούταρε εκτός μεγάλης περιοχής με δύναμη αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Παναθηναϊκού, σε κόρνερ.

Στο 26΄ο Άρης… κατασκήνωσε για ένα δίλεπτο έξω από την περιοχή του Διούδη, αλλά καθε σουτ έβρισκε στα σώματα, πρώτα του Γκάμα κι έπειτα του Ροζ με τους γηπεδούχους να αποσοβούν τους κινδύνους για την εστία τους.

Στο τελευταίο 20λεπτο του πρώτου ημιχρόνου ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τον Άρη να μην έχει κάποια αξιόλογη ευκαιρία και τον Παναθηναϊκό σπασμοδικά να προσπαθεί να φτάσει με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Κουέστα, δίχως όμως να απειλήσει τον Ισπανό γκολκίπερ.

ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ!

Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που απείλησε το δεύτερο ημίχρονο πρώτος, εκμεταλλευόμενος το νωθρό ξεκίνημα του Άρη. Ένα σουτ του Δώνη στο 50΄ανάγκασε τον Κουέστα να αποκρούσει σωστά. Κεφαλιά του Νούνες στο 56΄πέρασε ψηλά άουτ, ενώ απάντησε για τον Άρη με κεφαλιά ο Ιντέγε στο 57΄, με τον Διούδη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Στο 63΄ο Φετφατζίδης πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς, το οποίο όμως σωστά ακυρώθηκε, καθώς ο διεθνής Έλληνας μέσος ήταν οφ σάιντ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μακέντα να αστοχεί φάτσα με τον Κουέστα, αφού πήρε την κόντρα από τον Δεληζήση.

Στο 74΄ο Φετφατζίδης, χόρεψε την άμυνα του Παναθηναϊκού, από το ίδιο σημείο, πάνω στην γραμμή του άουτ που πέτυχε και το γκολ που ακυρώθηκε σωστά, αλλά αυτή τη φορά ο Διούδης του αρνήθηκε το γκολ!

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού στον αγώνα έγινε στο 82΄, με τον Ζαχίντ να σεντράρει, τον Κουρμπέλη να παίρνει την κεφαλιά, η οποία σταμάτησε στην αριστερή κάθετη δοκό του Κουέστα.

Η “απάντηση” του Άρη στο 85΄, με κεφαλιά του Ροζ, μετά από σέντρα του Ματίγια να περνάει λίγο έξω από την εστία του Διούδη!

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι “κιτρινόμαυροι” προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά δεν είχαν το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα. Ο Άρης δεν σκόραρε για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, μετά την 2η αγωνιστική και το εκτός έδρας ματς στον Βόλο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Ινσούα, Αποστολάκης, Νούνες, Δώνης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (66΄Ζαχίντ), Περέα (83΄Καμπέτσης), Μπουζούκης (73΄Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα

ΑΡΗΣ (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Ματίγια, Σάσα, Γκάμα (58΄Μαντσίνι), Φετφατζίδης (90+1΄Ντιγκινί), Λάρσον (71΄Τόνσο), Ιντέγε

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Χασάν Κούλας (Ξάνθης) – Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

4ος: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης) – ΑVAR: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας)

To Top