Καλύτερος ο Ατρόμητος, 1-0 τον ΠΑΣ και “βλέπει” δεύτερη θέση

Ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ στο Περιστέρι, χάρη σε τέρμα του Παπαδόπουλου (33’), επιστρέφοντας και πάλι στα «τρίποντα» και συνεχίζει να ελπίζει για τη δεύτερη θέση.

Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο, που επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Σκόρερ της ομάδας του Γιώργου Παράσχου ο εξαιρετικός Δημήτρης Παπαδόπουλος (33’), που έφτασε τα εννέα τέρματα στο πρωτάθλημα. Παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχε η ομάδα των Ιωαννίνων, που είχε στον πάγκο της τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο.

Eξαιρετικοί ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, με απολογισμό 13 τελικές, 1 γκολ και 1 δοκάρι, έναντι μόλις τριών σουτ των παικτών του ΠΑΣ. Στις κερκίδες του γηπέδου του Περιστερίου βρέθηκε ο Γιάννης Πετράκης, που είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας των Ιωαννίνων.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Καραμάνος (63’ Μπρίτο), Ουμπίντες, Δημούτσος (89′ Φυτανίδης), Ναπολεόνι (75′ Πίτου Γκαρσία), Παπαδόπουλος

Στον πάγκο: Σηφάκης, Μπάλλας, Φάμπιο, Γεωργίου

ΠΑΣ (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Βελλίδης, Μπέριος (79′ Γιάκος), Ντάσιος (54’ Ρουμπουλάκου), Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Αυγενικού (69’ Κρητικός), Ίλιτς, Στρούνα, Ακόστα

To Top