“Καλύτερο “φάρμακο” οι νίκες, δεν πρέπει ο Άρης να ξεχωρίζει παιχνίδια”

Ο  βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη Μπάμπης Μουστακίδης, μίλησε για διάφορα θέματα που απασχολούν την ομάδα

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

Για το πόσο επηρέασε η διαιτησία του Βοσκάκη τον Άρη: “Η διαιτησία ήταν πολύ κακή και επηρέασε τον Άρη και στον επόμενο αγώνα. Δε ξέρω αν θα γίνει κάτι, και τα χρόνια που έπαιζα τια ίδια πράγματα γινόντουσαν. Δεν είναι μόνο ότι πληγώθηκε αγωνιστικά η ομάδα αλλά ότι δόθηκε και ψυχολογικό αβαντάζ στους αντιπάλους που ήξεραν πως λείπουν κάποιοι σημαντικοί παίκτες του Άρη”.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου: “Το καλύτερο φάρμακο για να ξεχαστεί μια ήττα είναι μια γρήγορη νίκη. Ο Άρης πρέπει να κερδίσει τον Ολυμπιακό Βόλου αφενός για να προκριθεί σε έναν θεσμό που πάντα κυνηγάει και αφετέρου για να ενισχυθεί ψυχολογικά. Πάντα πρέπει να κοιτάει το κάθε παιχνίδι που έρχεται ξεχωριστά. Δε μπορεί ο Άρης να ξεχωρίζει παιχνίδια”.

Για το πως πρέπει να προσεγγίσει ο Άρης το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου: “Πιστεύω πως ο Άρης πρέπει να μπει επιθετικά και να σκοράρει νωρίς. Άμα μπει συντηρητικά θα αγχωθεί και θα πιεστεί. Με έναν γρήγορο γκολ θα παίξει καλύτερα και πιο ορθολογικά για να προκριθεί”.

Για τη σημασία μίας πιθανής πρόκρισης:

“Η πρόκριση θα είναι πάρα πολύ σημαντική. Θα τονωθεί η ψυχολογία και του κόσμου αλλά και των παικτών”.

To Top