slideshow

Καλώς ήρθες 2020! Καλή χρονιά με αντεπίθεση και… ντου στις κιτρινόμαυρες επιτυχίες παντού!

Το 2019 μόλις μας αποχαιρέτησε… Μια ολόκληρη δεκαετία έφυγε… Το 2020 και η νέα δεκαετία βρίσκονται ήδη στη «ζωή», αναπνέουν τις πρώτες τους στιγμές, κάνουν τα πρώτα του βήματα. Είναι οι στιγμές, η ώρα, η περίοδος, όπου όλοι αποχαιρετούμε τον “παλιό τον χρόνο” και ευχόμαστε η “ανατολή” του νέου να είναι αφετηρία για κάτι καλύτερο.

Ο απολογισμός, το “ταμείο” επιβεβλημένες ανάγκες για να υπάρχει προοπτική και καλύτερο αύριο. Ένας ακόμη χρόνος έφυγε, με τεράστιες δοκιμασίες, δυσκολίες, εμπόδια αμέτρητες πίκρες και προβλήματα για την ελληνική κοινωνία, αλλά και τον κόσμο του Άρη, την κιτρινόμαυρη οικογένεια. Πολλές για μια ακόμη χρονιά, οι απώλειες συνΑΡΕΙΑΝΩΝ που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή… Ειδικά το 2019 ήταν από τις πιο δύσκολες χρονιές, με μεγάλες απώλειες, όπως πρόσφατα αυτή του Λεωνίδα Ποζάνη, αλλά και πολλών μαχητών της κερκίδας, όπως ο Κουκ… Κανείς δεν θα τους ξεχάσει… Θα είναι μαζί με την οικογένεια του Άρη για ΠΑΝΤΑ. Από εκεί ψηλά στην γειτονιά των αγγέλων θα παρακολουθούν τον ΑΡΗ!

Αρκετές όμως οι χαρές, οι αποδράσεις από τη μιζέρια μέσα στο 2019, ουκ ολίγες και οι επιτυχίες που κράτησαν ψηλά την κιτρινόμαυρη σημαία με τον «θεό του πολέμου» μπροστ-ΑΡΗ.

Η επιστροφή του ποδοσφαίρου στην μεγάλη κατηγορία “γέννησε” την ελπίδα και την προοπτική. Η έξοδος στην Ευρώπη, ήταν ένα σημαντικό βήμα, αλλά από μόνο του δεν αρκεί.

Οι περιπέτειες που βιώνει ο πάλαι ποτέ Αυτοκράτορας “έκλεψαν” τις τελευταίες μέρες το γέλιο από τα χείλη των Αρειανών. Ο μπασκετικός Άρης είναι στη διαδικασία απόδρασης από έναν εφιάλτη. Παλεύει και θα συνεχίσει να παλεύει.

Εδώ και λίγο, όμως, το 2020 είναι στον… αέρα! Μια νέα δεκαετία αποτελεί πάντα την αφορμή για νέες σκέψεις, ιδέες, νέα δύναμη και νέους αγώνες, αφού όλοι θα πρέπει να έχουν διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος, να έχουν τον απολογισμό, το «ταμείο» τους, την (αυτ0) κριτική τους.

Το 2020 θέλουμε όλοι μας να αποτελέσει μια χρονιά δράσης, μάχης, διακρίσεων και τίτλων για την οικογένεια του Άρη! Η ίδια ευχή χρόνια τώρα, η ίδια προσμονή…

Από τη μια περιμένουμε να σφραγίσει με ουσιαστικές ενέργειες την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο στην μεγάλη κατηγορία. Να κάνει πράξη το μότο ζωής “μέχρι τα όνειρά μας να πάρουν εκδίκηση”, απαλλαγμένο από τις αμαρτίες και τα χρέη του παρελθόντος, κάνοντας όλους και πάλι περήφανους, ως πρωταγωνιστής, κρατώντας το DNA του μαχητή και της υπερηφάνειας. Και μ’ έναν τίτλο, μετά από πέντε δεκαετίες.

Από την άλλη το μπάσκετ, να αποδράσει από την διοικητική-οικονομική-αγωνιστική ασφυξία, να ξεφύγει από τις περιπέτειες και την αβεβαιότητα.

Και φυσικά όλος ο οργανισμός που λέγεται Άρης να αποκτήσει φρέσκο “αίμα”, νέους ανθρώπους δραστήριους, οραματιστές και αποτελεσματικούς.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ το 2020 για όλη την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ από το PRESSARIS

To Top