slideshow

Καλώς ήρθες 2022! Καλή χρονιά, καλή λευτεριά, χωρίς τον… εφιάλτη της γης και με κιτρινόμαυρο ντου στους τίτλους!

Κάθε χρόνο και καλύτερα, λέγαμε παλιά, μοιάζει να είναι πολύ παλιά… Το 2022 μόλις παίρνει τις πρώτες του ανάσες σε μια περίεργη συγκυρία για όλον τον πλανήτη, με την ανθρωπότητα να βιώνει για δεύτερη χρονιά πρωτόγνωρες καταστάσεις. 

Είναι οι στιγμές, η ώρα, η περίοδος, όπου όλοι αποχαιρετούμε τον “παλιό τον χρόνο” και ευχόμαστε η “ανατολή” του νέου να είναι αφετηρία για κάτι καλύτερο.

Ο απολογισμός, το “ταμείο” επιβεβλημένες ανάγκες για να υπάρχει προοπτική και καλύτερο αύριο. Ακόμη και τώρα, ακόμη κι έτσι…

Ένας ακόμη χρόνος έφυγε, με τεράστιες δοκιμασίες, δυσκολίες, εμπόδια αμέτρητες πίκρες και προβλήματα για την ελληνική κοινωνία, αλλά και τον κόσμο του Άρη, την κιτρινόμαυρη οικογένεια. Πολλές για μια ακόμη χρονιά, οι απώλειες συνΑΡΕΙΑΝΩΝ που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή…

Κάνοντας μια αναδρομή στο αρχείο μας, διαπιστώσαμε με ένα σφίξιμο στο στομάχι, ότι τόσο το 2020, όσο και το 2021, ήταν από τις πιο δύσκολες χρονιές, με μεγάλες απώλειες προσωπικοτήτων, παραγόντων, αλλά και πολλών μαχητών της κερκίδας…  Κανείς δεν θα τους ξεχάσει… Θα είναι μαζί με την οικογένεια του Άρη για ΠΑΝΤΑ. Από εκεί ψηλά στην γειτονιά των αγγέλων θα παρακολουθούν τον ΑΡΗ μας!

Αρκετές όμως ήταν οι χαρές, οι αποδράσεις από τα… lockdown και τους… εγκλεισμούς, την μιζέρια μέσα στο 2021 που κράτησαν ψηλά την κιτρινόμαυρη σημαία με τον «θεό του πολέμου» μπροστ-ΑΡΗ.

Ο ποδοσφαιρικός Άρης για μια ακόμη σεζόν βγήκε στην Ευρώπη, ήταν ένα σημαντικό βήμα, αλλά όπως αποδείχθηκε με τον πικρό και πρόωρο αποκλεισμό του, αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Η εφιαλτική χρονιά, έφυγε με τον Άρη στην κορυφή να σπάει ρεκόρ δεκαετιών και να δείχνει τα δόντια, παρά την μεγάλη αιμορραγία, να βλέπει με πόνο τις άδειες κερκίδες του Χαριλάου. Ο κόσμος μέσα στο 2021 επέστρεψε, όμως και πάλι βρισκόμαστε σε μια πικρή κατάσταση, όπου “βαπτίζουν” το “λουκέτο” ως… ποσοστό του 10%.

Οι περιπέτειες που βιώνει ο πάλαι ποτέ Αυτοκράτορας μπορεί να “έκλεψαν” πολλές φορές το γέλιο από τα χείλη των Αρειανών, όμως το 2021 έδωσε προοπτική και ελπίδα. Ο μπασκετικός Άρης είναι στη διαδικασία απόδρασης από έναν εφιάλτη. Παλεύει και θα συνεχίσει να παλεύει. Είναι υποχρεωμένος στον πιο όμορφο μπασκετικό “ουρανό” του πλανήτη, αυτόν Παλέ ντε Σπορ με τα λάβαρα και τους τίτλους.

Εδώ και λίγο, όμως, το 2022 είναι στον… αέρα! Μια νέα χρονιά αποτελεί πάντα την αφορμή για νέες σκέψεις, ιδέες, νέα δύναμη και νέους αγώνες, αφού όλοι θα πρέπει να έχουν διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος, να έχουν τον απολογισμό, το «ταμείο» τους, την (αυτ0) κριτική τους.

Το 2022 θέλουμε όλοι μας να αποτελέσει μια χρονιά δράσης, μάχης, διακρίσεων και τίτλων για την οικογένεια του Άρη! Η ίδια ευχή χρόνια τώρα, η ίδια προσμονή…

Το ποδόσφαιρο δείχνει ικανό να κάνει πράξη το μότο ζωής “μέχρι τα όνειρά μας να πάρουν εκδίκηση”, απαλλαγμένο από τις αμαρτίες και τα χρέη του παρελθόντος, κάνοντας όλους και πάλι περήφανους, ως πρωταγωνιστής, κρατώντας το DNA του μαχητή και της υπερηφάνειας. Και μ’ έναν τίτλο. Χρονιά για το κιτρινόμαυρο ντου!

Από την άλλη το μπάσκετ, να αποδράσει από την διοικητική-οικονομική-αγωνιστική ασφυξία, να ξεφύγει από τις περιπέτειες και την αβεβαιότητα.

Και φυσικά όλος ο οργανισμός που λέγεται Άρης να αποκτήσει φρέσκο “αίμα”, νέους ανθρώπους δραστήριους, οραματιστές και αποτελεσματικούς.

Οι ευχές για υγεία, χαρά στην ζωή μας και γεμάτα γήπεδα επιβεβλημένες και αυτονόητες! Και φυσικά λευτεριά και περισσότερη ανθρωπιά!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ το 2022 για όλη την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ από το PRESSARIS

To Top