ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καμάτσο: Το γκολ για να… ξορκίσει την αστοχία και η ειδική αναφορά του Πάρντιου

Ο Ραφαέλ Καμάτσο πέτυχε χθες το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, το δεύτερο επίσημο μετά από εκείνο με την Γκόμελ και αποτέλεσε σημείο αναφοράς στις δηλώσεις του Άλαν Πάρντιου.

Ο Πορτογάλος ήθελε πολύ αυτό το γκολ για να ξορκίσει την αστοχία, που είχε σε προηγούμενα παιχνίδια και όπως ομολόγησε ο ίδιος: “Είναι όμορφο να πετυχαίνεις γκολ και είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα. Σήμερα ήταν η δική μου μέρα και πράγματι με ικανοποιεί απόλυτα το γεγονός ότι δεν αστόχησα όταν είδα την μπάλα να φτάνει στα πόδια μου. Δουλεύω σκληρά, έτσι θα συνεχίσω στις προπονήσεις και ελπίζω μελλοντικά να έχω τις ευκαιρίες για να ανάλογες εμφανίσεις”.

Από την πλευρά του ο Άγγλος τεχνικό έκανε ειδική μνεία, κάτι που σημαίνει πολλά για τον νεαρό επιθετικό.  “Είναι σημαντικό που σκόραρε. Με την αποχώρηση του Ζερβίνιο, έχουμε μόνο τον Γκρέι ως επιθετικό. Αρα, πρέπει να δουλέψουμε στο πρότζεκτ του Καμάτσο. Ο Καμάτσο παίρνει αυτοπεποίθηση. Είναί πρότζεκτ ο Καμάτσο, είναι σημαντικός για εμάς”, όπως είπε, λόγια που καταγράφουν την πίστη και την στήριξη του προς τον Καμάτσο.

To Top