ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μελισσάς: “Καμία άλλη ομάδα δεν έχει την ποιότητα του Άρη”

Ο Πασχάλης Μελισσάς αντιμετώπισε για πρώτη φορά ως προπονητής τον Άρη στον οποίο αγωνίζονταν μόλις λίγους μήνες πριν και σχολίασε την εικόνα τόσο της δικής του ομάδας όσο και του συνόλου του Νίκου Αναστόπουλου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε μετά το τέλος του φιλικού:

Για το φιλικό: «Για εμάς ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ. Μέχρι στιγμής είχαμε αγωνιστεί μόνο με ομάδες ισάξιες σε επίπεδο και ηλικία. Είχαμε πολλές δυσκολίες και προβληματισμούς. Ο στόχος μας όμως είναι να δημιουργήσουμε παίκτες, οι οποίοι κάποια στιγμή θα αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα. Έτσι προσπαθούμε να φιλτράρουμε τη λειτουργία της και να περάσουμε κάποια πράγματα στη δική μας τακτική».

Για την ενίσχυση της δεύτερης ομάδας και το αν ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές της: «Είμαστε πλήρεις. Έχουμε κάποιες αλλαγές με παίκτες που προπονούνται τόσο με εμάς όσο και με την πρώτη ομάδα. Πιστεύω ότι στις 6 Νοεμβρίου, όταν και ξεκινάει το πρωτάθλημα μας, θα είμαστε έτοιμοι».

Για τα συναισθήματά του, που κλήθηκε ν΄ αντιμετωπίσει ως προπονητής την πρώην του ομάδα: «Αυτό είναι κάτι που ελέγχω μέσα μου. Φρέσκο είναι… Έτσι κι αλλιώς, σε αυτό το περιβάλλον ήμασταν μέχρι χθες. Είναι κάτι που θέλει χρόνο να φύγει. Το κυριότερο είναι ότι εγώ και οι συνεργάτες μου, έχουμε όρεξη Χτίζουμε κάτι καλό».

Για το κατά πόσο ήταν στα πλάνα του ν΄ ασχοληθεί ως προπονητής με τα τμήματα υποδομής: «Ήταν καθαρά θέμα συγκυριών. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις στο ποδόσφαιρο τι ξημερώνει και που θα σε βρει».

Για την ανδρική ομάδα του Άρη: «Βλέπω ότι βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και πιστεύω ότι θα είναι έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία καλή αρχή, ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει την ποιότητα του Άρη».

Για τους στόχους της Κ-19, πέραν της ανάδειξης παικτών: «Είναι μία προπαρασκευαστική περίοδος, στην οποία τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν νοοτροπία. Μπαίνουν σε ένα επαγγελματικό… καλούπι. Η τακτική μέσα στο παιχνίδι πρέπει να ακολουθείται στο 100%. Και η προπόνηση έχει αλλάξει επίπεδο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας. Υπάρχει ταλέντο, καλοί χαρακτήρες και πλέον χρειάζεται δουλειά».

Για τους Τζεμπούρ και Μπουγκέρα: «Δεν έχουν βγάλει όλη την προετοιμασία. Θέλουν λίγο χρόνο και τον έχουν. Είναι ποιοτικοί παίκτες και μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις μέσα στο γήπεδο».

To Top