ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καμία “έκπτωση” για τα αίσχη στο Περιστέρι! Ο Άρης στέλνει όλο το υλικό για να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι

Ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο. Πέρα από τις όποιες και δεδομένες αγωνιστικές ανορθογραφίες, ο Άρης, όλη η κιτρινόμαυρη οικογένεια έγινε μάρτυρας μια απίστευτα τραγικής κατάστασης. Το μήνυμα ξεκάθαρο: Καμία “έκπτωση” για τα αίσχη στο Περιστέρι! Ο Άρης στέλνει όλο το υλικό για να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι.

Η άμεση αντίδραση της ΠΑΕ Άρης και οι σοκαριστικές εικόνες των βίντεο που αναδείχθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και τα social media είχαν χθες ως αποτέλεσμα την επέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου.

Δεν είναι τυχαίο ότι υπήρξε επικοινωνία του πολιτικού προϊσταμένου της ελληνικής αστυνομίας με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Σε αυτήν την επικοινωνία, o υπουργός δήλωσε έκπληκτος, αλλά και εξοργισμένος με αυτά που έγιναν χθες και με τη συνολική στάση των ανδρών της αστυνομίας απέναντι στους φίλους του Άρη, οι οποίοι έπεσαν θύματα ωμής βίας χωρίς καμία πρόκληση!

Σύμφωνα με τα όσα τονίστηκαν στη συνομιλία, έδωσε ήδη εντολή να… καρατομηθεί ο υπεύθυνος των ΜΑΤ χθες για την απρόκλητη επίθεση στους φιλάθλους και διέταξε ΕΔΕ για να βρεθούν αυτοί που χτύπησαν τον κόσμο. Μάλιστα όπως διεμήνυσε θα ζητήσει ευθύνες και για το πιστόλι με τις φωτοβολίδες, που απείλησε ανθρώπινες ζωές!

Όπως είχαμε σημειώσει σε άλλο ρεπορτάζ, πέρα από το όποιο αγωνιστικό μέρος, όπου ο Άρης δεν πήγε καλά, είναι ξεκάθαρο ότι η απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας στον κόσμο των κιτρινόμαυρων που θέλησε να βρεθεί στο Περιστέρι για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο προκάλεσε οργή. H ΠΑΕ δηλώνει αποφασισμένη να μην αφήσει να περάσει έτσι η προκλητική στάση της αστυνομίας και των ΜΑΤ εναντίον των φιλάθλων του Άρη στο ημίχρονο αλλά και μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν συγκεντρώσει όλο το υλικό από φωτογραφίες και βίντεο και θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να σταλεί στις αρχές ώστε μα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι της αστυνομίας και ποιοι πήραν την απόφαση για την απρόκλητη επίθεση στους φιλάθλους του Άρη μετά το τέλος του αγώνα.

Χθες το μεσημέρι, η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας να μην υπάρξει καμία “‘έκπτωση” για τα αίσχη. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν πρόκειται να αφήσει όσα συνέβησαν χθες στο Περιστέρι, με την ανοχή και την αποκλειστική ευθύνη της Αστυνομίας, να ξεχαστούν τόσο γρήγορα. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ συγκεντρώνει όλο το υλικό (και είναι άφθονο…) που αποδεικνύει την ανευθυνότητα και της αστυνομίας και την ανεπάρκεια του επικεφαλής των Μέτρων Τάξης, προκειμένου να πράξει τα δέοντα. Τα άμεσα αντανακλαστικά που επέδειξε σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκος, ο οποίος επικοινώνησε με τον κ. Καρυπίδη, θεωρούμε πως είναι ένα πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση του να αποδοθούν ευθύνες.

Ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν άμεσα οι υπεύθυνοι των χθεσινών γεγονότων και συμφώνησε ότι αυτοί δεν βρίσκονται ανάμεσα στους φιλάθλους του ΑΡΗ. Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να αναζητηθούν, να εντοπιστούν, να λογοδοτήσουν και φυσικά να υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους. Να πάνε σπίτι τους. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να ρωτήσει και κάτι ακόμη: Εισαγγελέας υπάρχει; Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα κινηθεί και νομικά κατά όσων ευθύνονται για όσα υπέστησαν οι φίλαθλοι μας χθες στο Περιστέρι”.

To Top