Καμία απόφαση για… άρση του λουκέτου!

Αναβολή… για αύριο (5/3) παίρνει η απόφαση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League, όπως… προέκυψε από την συνάντηση που είχε ο Σταύρος Κοντονής με τους εκπροσώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Λίγα λεπτά πριν τις 17:00 ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, τον ομόλογό του στην Super League, Γιώργο Μποροβήλο και τον επικεφαλής της Football League, Σπύρο Καλογιάννη, με κύριο θέμα το ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Ωστόσο, τα… δεδομένα δεν βρίσκονται προς την κατεύθυνση της άρσης του λουκέτου στην Super League, μια και τα όσα προέκυψαν από την σύσκεψη κορυφής, ο Σταύρος Κοντονής, δεν ανακοίνωσε κάποια απόφαση από πλευρά της Πολιτείας για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, θα έχει νέες επαφές με τους αρμόδιους Υπουργούς και την Πέμπτη (5/3) αναμένεται να κάνει γνωστή την απόφαση της ελληνικής Κυβέρνησης για το… μέλλον του πρωταθλήματος.

πηγή: onsports.gr

To Top