Καμία εμπλοκή Καστίγιο στην κατάπτωση της εγγυητικής

Αρκετός λόγος γίνεται για την εγγυητική του Άρη και την κατάθεσή της σε ότι αφορά τον φάκελο της ΕΕΑ.

Όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ:

1. Ο Άρης δεν έχει εγγυητική επιστολή. Αυτή είναι φέτος στο ύψος των 130.000 ευρώ, το 10% του μπάτζετ που δηλώνει και αυτό φτάνει φέτος στο 1.300.000 ευρώ.

2. Η περσινή εγγυητική των κίτρινων έχει καταπέσει από τις περιπτώσεις Αβραάμ Παπαδόπουλου, Φατί, ενός ταξιωδιτικού γραφείου κ.α.

Πριν λίγη ώρα υπήρξαν πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με τις οποίες, η κατάπτωση της εγγυητικής οφείλεται στο χρέος προς τον Νέρι Καστίγιο, αλλά αυτές οι πληροφορίες είναι ανακριβείς. Η οφειλή προς τον Μεξικάνο έχει διακανονιστεί, μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις της διοίκησης και είναι δρομολογημένη και δεν επηρεάζει τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Τα τελευταία χρήματα που εισέπραξε κάποιος ήταν ο Ρικάρντο Φατί, ο οποίος “απορρόφησε” 75.000 ευρώ (τα τελευταία) με αποτέλεσμα να καταπέσει η προηγούμενη εγγυητική τραπέζης.

Υπενθυμίζουμε ότι εφόσον μέχρι την Παρασκευή που λήγει η τελευταία προθεσμία από την ΕΕΑ δεν καταθέσει εγγυητική ο Άρης τότε θα τιμωρηθεί με πρόστιμο, το οποίο μπορεί να κυμανθεί από 5.000 έως 55.000 ευρώ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Άρης δεν θα καταθέσει εγγυητική ώστε να «αγοράσει» χρόνο πληρώνοντας τώρα ένα μικρό πρόστιμο τη στιγμή που δεν κινδυνεύει η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα.

To Top