ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καμία εξέλιξη στον μπασκετικό Άρη, αν δεν διευθετηθούν οι εκκρεμότητες προς παίκτες και προπονητές

Οι δύο μέρες που ακολούθησαν το τέλος της χρονιάς του μπασκετικού Άρη ήταν γεμάτες από συγκίνηση, διότι αυτό το γκρουπ παικτών που έμεινε ως το τέλος έγινε “ένα”, έγινε μια οικογένεια, όμως πλέον όλοι κοιτούν την επόμενη μέρα. 

Τίποτα δεν είναι τυχαίο και στον Άρη αυτό το δέσιμο μεταξύ όλων των μελών της ομάδας έχει κοινό παρανομαστή τον Δημήτρη Πρίφτη, που κατάφερε και φέτος, όπως και πέρσι και πρόπερσι, να δημιουργήσει ομάδες που έγιναν… οικογένεια.

Το ενδιαφέρον μεταφέρεται πλέον στην επόμενη μέρα του Άρη και τις ενέργειες του Νίκου Λάσκαρη, ο οποίος έχει δεσμευτεί στους παίκτες – παραμονές του πρώτου μικρού τελικού στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η ομάδα στην Αθήνα – ότι θα εξοφλήσει τους πάντες στο διάστημα 12-16 Ιουνίου.

Οι παίκτες έκαναν υπομονή μέχρι τώρα και πλέον περιμένουν πράξεις από την διοίκηση. Τίποτα δεν μπορεί να προβλέψει κανείς για την επόμενη μέρα αν πρώτα δεν τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν για την φετινή χρονιά, ούτε βέβαια το θέμα προπονητή.

Ο Πρίφτης έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά, ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει συμφωνήσει προφορικά, τουλάχιστον όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο Λάσκαρης σε δικούς του ανθρώπους (και όχι μόνο…), αλλά αυτό που προέχει δεν είναι τίποτα άλλο από την διευθέτηση όλων των εκκρεμοτήτων της φετινής σεζόν.

To Top