ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καμία συγγνώμη από Κάλας: “Είχα διαβεβαιώσεις από τον Γκιρτζίκη για δικαίωση”

Ο Άλεξ Κάλας μίλησε από την Αμερική δηλώνοντας… σοκαρισμένος για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, τονίζοντας ότι αυτό που συνέβη ήταν ένα έγκλημα. Καμία προσπάθεια να ζητήσει έστω μια συγγνώμη ή να εξηγήσει στον κόσμο του Άρη, για ποιο λόγο βιώνει αυτές τις δραματικές εξελίξεις. Καμία προσπάθεια να αναλάβει τις ευθύνες του, δείγμα ότι δεν συναισθάνεται το πού έχει βρεθεί ο σύλλογος, από χειρισμούς και πράξεις του ίδιου και των συνεργατών του!

“Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι απλά ένα έγκλημα. Το θέμα του ΚΑΠ ήταν το όπλο. Παρερμηνεύτηκε και στηρίχθηκαν σε αυτό στην απόφαση. Είχα διαβεβαιώσεις από τον κ. Γκιρτζίκη ότι θα δικαιωθούμε. Εμπνέει εμπιστοσύνη ο άνθρωπος αυτός” είπε μιλώντας στον “Αρένα”.

Για το επόμενο βήμα: “Θα πάμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Έχει πάρει όλες τις υποθέσεις και από ότι με συμβουλεύουν οι νομικοί είναι αρμόδιο. Θα είμαι την Κυριακή το μεσημέρι και θα κοιτάξω να ζητήσω την βοήθεια του κ. Κοντονή και του κ. Γκιρτζίκη”.

Για την παρουσία Καλαϊτζίδη και αν έχει επηρεάσει: “Δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή οι δικαστές επικεντρώθηκαν στο πρόσωπο του. Μία είναι η επιλογή είτε είναι ο Κάλας είτε κάποιος άλλος. Ο καθένας έχει την γνώμη του. Υποθετικά σενάρια για Καλαϊτζίδη και αν θα έπαιζε στη Φουτμπολ Λιγκ ο Άρης χωρίς αυτόν δεν κάνουμε. Ο κ. Καλαϊτζίδης πήγε σαν υποψήφιος κατηγορούμενος στον αθλητικό δικαστή”

 

 

 

 

To Top