ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καμία σχέση με τους πυροβολισμούς δεν έχει υπάλληλος της ΠΑΕ Άρης

Από χθες έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στην Θεσσαλονίκη. Την ίδια ώρα κι ενώ είναι σε εξέλιξη η έρευνα της αστυνομίας, των ανδρών της αθλητικής βίας και των οργάνων της δικαιοσύνης, αναμεταδίδονται διάφορα στοιχεία και πληροφορίες, οι οποίες κάποιες από αυτές έχουν σχέση με την πραγματικότητα και κάποιες άλλες όχι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προέρχονται από καλά ενημερωμένες αστυνομικές πηγές και παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας με μεγάλη ευκολία, ίσως και… σκοπιμότητας, δεν έχει καμία σχέση με τους πυροβολισμούς κάποιος υπάλληλος της ΠΑΕ Άρης.

Πρόκειται σίγουρα για ένα λεπτό ζήτημα για το οποίο υπάρχει σε εξέλιξη πλήρης έρευνα από τις αρμόδιες αρχές και σίγουρα αναμένεται να έρθουν στο φως της δημοσιότητας τα πραγματικά στοιχεία, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Όμως σε κάθε περίπτωση, θεωρείται δεδομένο με βάση τις πραγματικές πληροφορίες, από τις συνθήκες του συμβάντος, ότι στους πυροβολισμούς δεν υπάρχει συμμετοχή κανενός υπαλλήλου της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, ούτε φυσικά πυροβόλησε κάποιος υπάλληλος της ΠΑΕ, όπως ψευδώς έχει γραφεί και αναπαραχθεί.

Ξεκάθαρα οποιαδήποτε μορφή βίας είναι καταδικαστέα, από όπου κι αν προέρχεται. Αυτό είναι δεδομένο. Από κει και πέρα, είμαστε σίγουροι ότι η δικαιοσύνη θα πράξει το σωστό, θα διαλευκάνει την υπόθεση, την στιγμή βέβαια που υπάρχουν ακόμη σε εκκρεμότητα σημαντικές άλλες υποθέσεις, όπως αυτό της δολοφονίας του Τόσκο.

 

To Top