“Καμία τροπολογία ακόμη για τα χρέη! Συνολική λύση για όλους, δεν θα απομονωθούν οι ΠΑΕ”

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Δριβελέγκας, αναφέρθηκε τόσο στο θέμα της Θέρμης, όσο και στο ζήτημα των χρεών που αποτελεί ένα από τα θέματα συζήτησης της επικαιρότητας.

Αναλυτικά όσα είπε στα ερτζιανά: “Την Παρασκευή είχα επίσημη ενημέρωση από τον καθ` ύλην αρμόδιο υπουργό τον κ. Στουρνάρα, ο οποίος μου είπε πως δεν έχει κατατεθεί καμία τροπολογία για το θέμα των χρεών. Άλλο το θέμα της Θέρμης, άλλο τα χρέη.

Για την Θέρμη, η τροπολογία θα συζητηθεί μαζί με το νομοσχέδιο για το χωροταξικό Αθηνών και Θεσσαλονίκης, με την οποία θα μπορούν οι Δήμοι να νοικιάζουν εγκαταστάσεις τους για αθλητικές, πολιστικές και άλλου είδους δραστηριότητες.

Όσον αφορά το θέμα των χρεών δεν έχει κατατεθεί τίποτα ακόμη. Αυτό που θα κατατεθεί θα αφορά όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Αν απομονωθεί μόνο για τις αθλητικές ΑΕ θα είναι στάχτη στα μάτια των ομάδων και των φιλάθλων γιατί δεν πρόκειται να περάσει. Όπως και να έχει δεν είναι σωστό να λέμε τέτοια πράγματα προεκλογικά και κακώς ανακινούν τέτοιου είδους θέματα ορισμένοι υποψήφιοι”.

To Top