“Καμίνι το γήπεδο, εκπληκτικός ο κόσμος, θετικό αποτέλεσμα η ισοπαλία”

Ο Άγγελος Βέρτζος μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τον κόσμο του Άρη και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ενώ χαρακτήρισε θετικό αποτέλεσμα για τη Βέροια την ισοπαλία.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το κλίμα στο γήπεδο: “Ήταν φανταστικό το κλίμα, ο κόσμος του Αρη ήταν εκπληκτικός και βοήθησε την ομάδα του με κόσμιο τρόπο, δεν κατάφεραν να μας νικήσουν, αλλά παρόλα αυτά ήταν εκπληκτικό το κλίμα.

Αν είναι ικανοποιημένος από την ισοπαλία: Ο Αρης προερχόταν από δύο θετικά αποτελέσματα και είχε την ψυχολογία στα ύψη, ενώ βρεθήκαμε σε αυτό το λεγόμενο καμίνι, γιατί το γήπεδο ήταν γεμάτο. Αρα η ισοπαλία ήταν θετικό αποτέλεσμα για εμάς.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και αν είχαμε καθαρότερο μυαλό να τελειώσουμε τις φάσεις, θα μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη και με το ψυχολογικό προβάδισμα εν όψεις της συνέχειας. Από την στιγμή που δεν μπορείς να νικήσεις, καλύτερο είναι να μην χάσεις. Βρεθήκαμε σε μία δύσκολη θέση που ο Αρης είχε κάνει καλά παιχνίδια και το γήπεδο ήταν γεμάτο.

Για την παραμονή: “Αισιόδοξοι ήμασταν από την αρχή. Κανένας δεν έχει καταλάβει πόσο δύσκολα έχουμε περάσει. Εχουμε παίξει σχεδόν με όλες τις μεγάλες ομάδες και τώρα παίζουμε με αυτές που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Πρέπει να τα βλέπουμε θετικά αν θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία”.

To Top