ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καμαρά: «Έχουμε έναν ακόμη τελικό μπροστά μας»

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το δρόμο της νίκης στον Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης. Ο επιθετικός των κιτρινόμαυρων μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για το τρίποντο της ομάδας του, αλλά και για την έλευση του Μπούργος.

Αναλυτικά είπε…

Για την νίκη της ομάδας του: «Πριν από δύο εβδομάδες είπαμε ότι μας περιμένουν μόνο τελικοί κι έχουμε έναν αγώνα. Θέλουμε να είμαστε στα Playoffs, έχουμε έναν ακόμη τελικό μπροστά μας. Είναι σημαντικό να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να πετύχουμε τον στόχο μας, όπως είναι σημαντικό ότι συνδυάστηκε η έλευση νέου προπονητή με δύο νίκες».

Για την απόκτηση του Μπούργος στην ομάδα: «Για καμία ομάδα δεν είναι εύκολο να αλλάζεις προπονητή μέσα στη χρονιά, είναι δύσκολο. Δεν μπορούμε να πούμε αν ήταν ή όχι η κατάλληλη στιγμή, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό αποφάσισε το κλαμπ κι εμείς πρέπει να υποστηρίξουμε την απόφασή του και φυσικά τον νέο προπονητή. Όταν έρχεται νέος προπονητής πάντα μπαίνουν νέα πράγματα σε μια ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ένας στόχος τον οποίον πρέπει να πετύχουμε».

To Top