ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καμαρά και Τζέγκο ανοίγουν τον… χορό των Εθνικών υποχρεώσεων

H Superleague έχει σταματήσει λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και την ίδια ώρα ο Άρης διαθέτει τέσσερις παίκτες οι οποίοι θα τον εκπροσωπήσουν τις Εθνικές τους ομάδες στον δρόμο για το παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ το 2022.

Έχουμε και λέμε λοιπόν αρχής γενομένης με τις σημερινές υποχρεώσεις των Καμαρά και Τζέγκο.

Καμαρά- Μαυριτανία: Την δυσκολότερη αποστολή έχει η Μαυριτανία του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Στα παιχνίδια που έλειψε ο φορ του Άρη, οι συμπαίκτες του γνώρισαν δύο ήττες και αυτήν την στιγμή βρίσκονται τελευταίοι στον όμιλο. Απέναντι τους θα βρεθούν οι Τυνήσιοι σήμερα στις 7 Οκτωβρίου, αλλά και στις 10 Οκτωβρίου, με αμφότερα τα παιχνίδια να είναι προγραμματισμένα για τις 22:00. Η Τυνησία βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην κορυφή του ομίλου έχοντας κάνει το 2/2.

Τζέγκο- Αυστραλία: Με τον τίτλο του φαβορί συνεχίζει στα προκριματικά η Αυστραλία του Τζέιμς Τζέγκο. Τα «καγκουρό» έχουν κάνει το 2/2 ενάντια Βιετνάμ και Κίνα με τον παίκτη του Άρη να παίζει σε αυτά τα ματς ως αλλαγή. Πλέον οι Αυστραλοί θα φιλοξενήσουν σήμερα 7 Οκτωβρίου το Ομάν (19:30) και θα ταξιδέψουν στην Ιαπωνία για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι τις 12ης Οκτωβρίου, το οποίο έχει προγραμματισμένη ώρα έναρξης 13:15.

Τζέγκο – Σουηδία: Ματς που θα κρίνουν την δεύτερη θέση στον όμιλο της θα δώσει η Σουηδία του Ντάνιελ Σούντγκρεν. Ο Σουηδός έκανε ντεμπούτο στο φιλικό με το Ουζμπεκιστάν, δεν πήρε όμως χρόνο συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι. Οι Σκανδιναβοί είναι στους 9 βαθμούς, στο +6 από την Ελλάδα. Στις 9 Οκτωβρίου η ομάδα του Σούντγκρεν θα αντιμετωπίσει το Κόσοβο (19:00) ενώ για τις 12 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένος ο «τελικός» με την Ελλάδα (21:45).

Μπράμπετς-Τσεχία: Κρίσιμο παιχνίδι έχει μπροστά της η Τσεχία και ο Γιακούμπ Μπράμπετς. Η Τσεχία βρίσκεται αυτήν την στιγμή στους 7 βαθμούς, ισόβαθμη με την Ουαλία που έχει παιχνίδι λιγότερο. Οι Τσέχοι θα αντιμετωπίσουν τους Ουαλούς στις 8 Οκτωβρίου και τις 21:45 σε ένα ματς… χωρίς αύριο, ενώ ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την Λευκορωσία στις 11 Οκτωβρίου και ώρα επίσης 21:45.

To Top