Καμαρά: “Πήρα εκδίκηση από τον εαυτό μου, ξεπλήρωσα το λάθος μου” (video)

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά μίλησε στα κανάλια Novasports για τη νίκη του Άρη στην Τούμπα, αλλά και το γκολ που σημείωσε, υποστηρίζοντας πως ξεπλήρωσε το λάθος που έκανε στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά on camera: “Πήρα εκδίκηση από τον εαυτό μου, ξεπλήρωσα το λάθος μου” .

Αναλυτικά:

“Ήταν εξαιρετικό παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη αλλά και τον κόσμο μας. Έκανα ένα λάθος τη περασμένη φορά και σήμερα έδωσα τη νίκη στην ομάδα μου. Κάναμε εξαιρετική δουλειά σήμερα και ευελπιστώ να συνεχίσουμε έτσι στα υπόλοιπα παιχνίδι. Νιώθουμε καλύτερα για το επόμενο παιχνίδι”.

Για το αν με το γκολ που σκόραρε, ουσιαστικά ζήτησε συγγνώμη στον κόσμο για την αποβολή του: “Όχι, δε θα το έλεγα απολογία. Είναι μια εκδίκηση και εμένα για να δείξω ποιος είμαι. Θέλω να κερδίζω σε όλα τα παιχνίδια και μερικές φορές είμαι και εγώ… άνθρωπος. Εκνευρίζομαι και κάνω λάθη. Σήμερα, με πίεσαν οι αντίπαλοι σε πολλές φάσεις για να πάρω κάρτα αλλά δεν αντέδρασα. Σήμερα δουλέψαμε καλά και δεν έχει σημασία ποιος πήρε και αν πήρε κάρτα. Μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα μαζί.”

Για την επιστροφή του στα γκολ και αν ήθελε να σκοράρει σε ντέρμπι: “Δεν παίζω με επιπλέον πίεση για κάτι. Παίζω με την ίδια πίεση σε κάθε παιχνίδι και θέλω να δείχνω τον καλύτερο μου εαυτό. Πάντα θέλω να σκοράρω και ένα και δύο γκολ. Δεν υπάρχει όμως πίεση. Παίζω κάθε λεπτό, νιώθω καλύτερο και είμαι κομμάτι της ομάδας. Η πάσα ήταν εξαιρετική και εγώ σκόραρα για την ομάδα μου.”

Για το αν ο Αρης είναι κοντά στην Ευρώπη: “Αυτό που χρειάζεται είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε προσηλωμένοι στο παιχνίδι που έρχεται. Σκεφτόμαστε μόνο αυτό το παιχνίδι.”

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΜΑΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

To Top