ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καμαρώνουν οι Σουηδοί για την πρωτιά του Σούντγκρεν: “Από ανεπιθύμητος, ο πιο σημαντικός στον Άρη”

Καμαρώνουν οι Σουηδοί για την πρωτιά του Ντάνιελ Σούντγκρεν και αναφέρονται στην πορεία του με αφορμή την ανάδειξή του ως MVP της ελληνικής λίγκας μέσα στον Οκτώβριο.

Όπως αναφέρει το fotbolldirekt.se: “Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έκανε μια εξαιρετική σεζόν στην ελληνική Super League 1 και ήδη σε μια σεζόν, ο πρώην αμυντικός της ΑΙΚ θεωρείται βασικός παίκτης στον Άρη. Τη Δευτέρα αναδείχθηκε επίσης ως ο καλύτερος παίκτης σε ολόκληρο το πρωτάθλημα για τα επιτεύγματά του τον περασμένο μήνα”.

Σε άλλο σημείο υπογραμμίζει: “Ο Σούντγκρεν κάνει την τρίτη του σεζόν στην Ελλάδα. Όταν έφυγε από την ΑΙΚ το 2019 μετά από διαμάχες, ο πρώτος του χρόνος στον νέο σύλλογο δεν ξεκίνησε εντελώς ομαλά. Ήταν ακόμη και ανεπιθύμητος μετά από ένα διάστημα στο σύλλογο – μετά ήρθε ένας νέος προπονητής και όλα ανατράπηκαν. Σταδιακά έχει γίνει πιο σημαντικός στην ομάδα, κάτι που έχει απήχηση και σε όλη την Ελλάδα” για να καταλήξει:

“Από τη θέση του δεξιού μπακ, έχει ήδη μετρήσει ένα γκολ και δύο ασίστ σε εννέα παιχνίδια. Η καλύτερη σεζόν για τον 30χρονο στην Ελλάδα. Τη Δευτέρα, αναδείχθηκε επίσης ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος από το πρωτάθλημα”.

To Top