ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καμιά βοήθεια από τον πάγκο! Οι αλλαγές που χάθηκαν στην… σκόνη

Και τις πέντε αλλαγές του χρησιμοποίησε χθες ο Άκης Μάντζιος, αλλά δεν ήρθε καμιά βοήθεια από τον πάγκο. Οι αλλαγές που χάθηκαν στην… σκόνη της μέτριας εμφάνισης και πάλι του Άρη.

Ο Ντένις βέβαια ήταν αναγκαστική αλλαγή και λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι τραυματίστηκε και ουσιαστικά συνέχισε στο ματς γιατί δεν υπήρχε άλλη επιλογή, αλλά όπως και ο Κουέστα (εξαίρεση η σωτήρια έξοδός του, η οποία έφερε και τον τραυματισμό του) ήταν περισσότερο… θεατής.

Από κει και πέρα, ο Εντιαγέ μπήκε για να δώσει περισσότερη επιθετική… διαύγεια στον Άρη, αλλά δεν βοήθησε, μια και κινήθηκε στα ρηχά νερά δημιουργικά, ενώ δεν ήταν ουσιαστικός και στις μονομαχίες, όπου διακρίνεται.

Ο Ματέο Γκαρσία έριξε χθες την… σκιά του στο γήπεδο και μόνο αυτήν! Δεν πήρε πρωτοβουλίες, έχασε την μπάλα αρκετές φορές και πρόσθεσε μία ακόμη αρνητική εμφάνιση.

Ο Λόπεθ θα μπορούσε να γίνει ήρωας στο τέλος. Αλλά δεν έγινε… Και η ιστορία θα γράψει ότι ένας φορ, σε ένα ακόμη παιχνίδι αγνοεί τη χαρά και την ουσία του γκολ.

Μοναδική εξαίρεση θα μπορούσε να είναι ο Ιτούρμπε. Αν και επηρεασμένος από τον πρόσφατο τραυματισμό του, πήγε το παιχνίδι σε αυτό που ξέρει καλά, στις μονομαχίες και στην έκρηξη για να δημιουργήσει καταστάσεις με το πείσμα του… Το προσπάθησε περισσότερο από τις άλλες αλλαγές…

To Top