Καμικάζι έτοιμοι στο μυαλό, “ψημένοι” για να δώσουν όραμα με πράξεις

“Είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και δεν έχει σημασία πως ξεκινάει μια ομάδα”. Ατάκα του γαλήνια ήρεμου Βαγγέλη Αγγέλου αμέσως μετά το διπλό στην Πυλαία. “Ο καλός παίκτης δεν έχει μνήμη”. Κλεμμένη ατάκα του Αγγέλου από τον Χρήστο Γαλιλαία. Into the point, που λένε και οι Αμερικανοί…

Αυτή είναι όλη η ουσία για τον Άρη. Ξεκίνησε καλά, αλλά τον Μάιο ουδείς θα θυμάται τι έγινε χθες. Ίσως τον Μάιο να μην έχει και πολύ μεγάλη σημασία αυτός ο θρίαμβος – γιατί ναι είναι θρίαμβος, όταν μια νεανική ομάδα σαν τον Άρη, που θυμίζει κολεγιακή ομάδα (εξαιρούνται οι “έφηβοι” Ασημακόπουλος, Χαρίσης, Πελεκάνος) μπαίνει και σε ρόλο… καμικάζι “σκοτώνει” τον αντίπαλο μέσα στην έδρα του, παίζοντας αντρίκιο μπάσκετ – γιατί τότε θα κρίνονται άλλοι στόχοι.

Ο Άρης έπαιξε χθες με εκείνη την λέξη που ξεκινάει από “Κ” και τελειώνει σε “άβλα”. Μπήκαν οι παίκτες μέσα, όσοι αγωνίστηκαν, όσο αγωνίστηκαν και το γούσταραν. Πρωτίστως ήξεραν που βρίσκονται, τι παίζουν, γιατί παίζουν και πως θα παίξουν. Στο μυαλό τους. Στο σώμα δεν είναι ακόμα η ομάδα έτοιμη και φάνηκε. Το είπε και ο Αγγέλου, για τα λάθη και τις ασίστ και τους πόντους από τα “κοψίματα” στην αδύνατη πλευρά που δέχθηκε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο. Στο μυαλό όμως ήταν πανέτοιμοι όλοι τους.

Αυτή η ομάδα, λοιπόν, μετέφερε χθες στον κόσμο της συναισθήματα που ψάχνει εναγωνίως ο κάθε ένας φίλαθλός της ξεχωριστά το τελευταίο διάστημα, βουτηγμένος στα προσωπικά του προβλήματα και στα προβλήματα της ομάδας που υποστηρίζει. Της ομάδας που υποστηρίζει όχι γιατί του χαρίζει κάθε χρόνο τίτλους, της ομάδας που υποστηρίζει μέσα από την ήττα, μέσα από την απογοήτευση, την στενοχώρια, την άσχημη μέρα.

Αυτή η ομάδα συνεχίζει να είναι από τους βασικούς χορηγούς της διοίκησης, γιατί χάρη σε αυτή τη νίκη θα μπουν στα ταμεία από τον ημιτελικό κυπέλλου μίνιμουμ 30.000 ευρώ, ποσό που θα δώσει οξυγόνο για βαθιές αναπνοές.

Αυτή η ομάδα ξεκίνησε εντυπωσιακά, είναι “ψημένη” για να προσφέρει όραμα, όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη. Γι’ αυτό και όλοι σκέφτονται ήδη τον ΚΑΟΔ, πρώτο αντίπαλο στο πρωτάθλημα, το Σάββατο, στη Δράμα. Οι καλοί παίκτες κάνουν τις καλές ομάδες. Οι καλοί παίκτες δεν έχουν μνήμη, άρα και οι καλές ομάδες δεν έχουν μνήμη. Προχωρούν και κοιτούν μπροστά.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

 

To Top