Καμικάζι “οπλισμένοι” με πάθος και πίστη για το διπλό-χρυσάφι!

Ο Άρης με τον κόσμο στον πλευρό του ετοιμάζεται για να πετύχει μια νέα πολύτιμη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (5.15 μ.μ.-PRESSARIS LIVE) στους Ζωσιμάδες. Παρά τα προβλήματα υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα για το πρώτο διπλό της περιόδου που θα προσθέσει τρεις βαθμούς-χρυσάφι στο κυνήγι της επιβίωσης.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, αλλά αυτά δεν τον πτοούν. Από το προσκλητήριο της νίκης, απόντες είναι οι Πουλίδο, Ψυχογιός, Γιαννίτσης (τραυματίες) και οι Τάτος, Κοέλιο (τιμωρημένοι).

Ο 46χρονος προπονητής ήταν κατηγορηματικός. Όπως δήλωσε: «Εμείς δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες. Σίγουρα μας λείπουν δυο τρία παιδιά, δεν έχουν σημασία τα ονόματα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι τα παιδιά που θα μπουν να βοηθήσουν».

Με αυτά τα δεδομένα όλα δείχνουν ότι στόπερ θα αγωνιστεί ο Ανδρέας Ηρακλής. Από κει και πέρα για τα χαφ είναι δυο τα σενάρια.

Το πρώτο είναι να παίζει ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος ως επιτελικός μέσος πίσω από τον Νταβίντ Αγκάνθο και ο Μπάμπης Οικονομόπουλος στον άξονα, δίπλα στον Μανώλη Παπαστεριανό.

Το δεύτερο, είναι να αγωνιστεί ο Τριανταφυλλάκος στα αμυντικά χαφ και ο Αγγελούδης προωθημένος δίπλα στον Αγκάνθο.

Κατά τις υπόλοιπες θέσεις, δεν θα πειραχτεί κάτι, με τον Διούδη να παραμένει στα γκολπόστ, τουςΚαζναφέρη δεξιά, Ζαραδούκα αριστερά και τον Παπαζαχαρία στα στόπερ, ενώ στις πτέρυγες της επίθεσης θα παίξουν Γιαννιώτας και Διαμαντάκος δεξιά κι αριστερά, με τον Αγκάνθο στην κορυφή.

Η κιτρινόμαυρη αποστολή

Οι είκοσι παίκτες που συγκροτούν την κιτρινόμαυρη αποστολή είναι: Διούδης, Βελλίδης, Αγκάνθο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Ρένια, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

ΠΑΣ Γιάννινα με Φεγκρούς

Ο Καρίμ Φεγκρούς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννενα ενόψει του αγώνα με τον Άρη στους «Ζωσιμάδες».

Ο  Γιάννης Χριστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας της Ηπείρου, η οποία απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Μπαμπανιώτης, Φεγκρούς, Μπακόλας, Γιάκος, Ίλιτς, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Γεωργίου, Κοροβέσης, Ρουμπουλάκου, Λίλα, Κειτά, Τσουκαλάς, Αυγενικού, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μπέριος, Πάντος, Ντάσιος.

Μοναδικός απών για τους Ηπειρώτες είναι ο τραυματίας Ιωάννου.

Σπάθας

Ο Ηλίας Σπάθας ορίστηκε να σφυρίξει το παιχνίδι του Σαββάτου ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Ο διαιτητής από τον Πειραιά θα έχει συνεργάτες τους Μιχάλη Καρσιώτη (Κορινθίας), Γιάννη Κοντίζα (Πειραιά). Τέταρτος διαιτητής είναι ο Θόδωρος Γκαϊτατζής (Δράμας).

 

 

 

 

 

 

To Top