Καμπάνταης: “Ο Άρης μπορεί να ‘δραπετεύσει’ με κάτι θετικό από την Τούμπα” (video)

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης φιλοξενήθηκε στην εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time και μεταξύ άλλων σχολίασε το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη.

Ο πρώην παίκτης των κιτρινόμαυρων (φόρεσε τη φανέλα της σεζόν 2002-2004 με συνολικά 27 συμμετοχές και τρία γκολ) τόνισε πως ο Άρης μπορεί να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Τούμπα, δίνοντας το προγνωστικό της ισοπαλίας.

Αναλυτικά είπε για τον Άρη: “Από την άλλη έχουμε την ομάδα του Άρη που σε σχέση με πέρυσι ίδια περίοδο είχε μια συγκομιδή 22 βαθμών στις 10 πρώτες αγωνιστικές. Τώρα έχει μείνει πολύ πίσω. Θεωρώ ότι θα κοιτάξει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ακόμα και την ισοπαλία πράγμα που νομίζω ότι ο προπονητής του Άρη αυτή τη στιγμή ξέρει να το κάνει καλά. Μία μεγάλη ήττα ξεπερνιέται αν έχεις γρήγορα ένα ματς. Μιλάμε για ένα “El Clasico” της Θεσσαλονίκης που όλη η πόλη ζει και αναπνέει γι’ αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι οι παίκτες πρέπει να μπουν στη νοοτροπία του ντέρμπι και έχω ικανή την ομάδα του Άρη να “δραπετεύσει” με κάτι θετικό. Κλείνω στην ισοπαλία σε αυτό το παιχνίδι”.

To Top