Καμπάσο: “Νιώθω σαν μικρό παιδί, είναι σαν όνειρο που βρίσκομαι στο NBA”

Την πρώτη του επίσημη προπόνηση με την ομάδα των Ντένβερ Νάγκετς πραγματοποίησε ο Φακούντο Καμπάσο, εκφράζοντας τη χαρά του για το νέο αυτό βήμα, ενώ τόνισε και τις διαφορές του NBA με το Ευρωπαϊκό μπάσκετ.

O Φακούντο Καμπάσο βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση με τους Ντένβερ Νάγκετς, ενώ δεν κατάφερε να κρύψει τη χαρά του, για το νέο αυτό βήμα στην καριέρα του. Μάλιστα, ο ίδιος ο κόουτς των Νάγκετς, Μάικ Μαλόουν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντινό, τονίζοντας πως όταν είναι στεναχωρημένος, κάθεται και βλέπει τις καλύτερες στιγμές του.

“Νιώθω σαν μικρό παιδί. Είναι ένα όνειρο αυτό που ζω. Είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα δουλέψω πολύ, για να καταφέρω αυτό που θέλω. Σίγουρα τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Η διαφορά του ΝΒΑ με την Ευρώπη έχει να κάνει με την ταχύτητα. Εδώ το παιχνίδι είναι πολύ γρήγορο και πρέπει να προσαρμοστώ σ’ αυτό. Στην Ρεάλ έπαιζα πολύ πιο αργά στην επίθεση. Εδώ πρέπει να είσαι στη σωστή θέση, να έχεις σωστό spacing και timing και να τρέχεις. Πρέπει επίσης να παίζεις πολύ δυνατά στην άμυνα. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα κάνω το καλύτερο δυνατόν”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός.

Ενώ συνέχισε, αναφερόμενος στον σταρ της ομάδας, Νίκολα Γιόκιτς: “Ουσιαστικά τον βλέπω για δεύτερη φορά, αφού έχω παίξει μια φορά αντίπαλός του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Φαίνεται εξαιρετικό παιδί. Σίγουρα κάτι που θα κάνω σύντομα, είναι να προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ το υψηλό μπασκετικό IQ του. Θα κάνω ό,τι μπορώ, τόσο στο να δεχτώ τη μπάλα από εκείνον, όσο και να την πασάρω. Είναι αδιαμφισβήτητα ένας παίκτης που προσπαθεί να κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του και μόνο”.

 

To Top