«Καμπανάκι» για Πίρλο στη Γιουβέντους

Άμεση αλλαγή σκηνικού απαιτείται από τον Αντρέα Πίρλο στη Γιουβέντους, καθώς βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Παρά το γεγονός ότι φέρει ένα σπουδαίο όνομα στον χώρο του ποδοσφαίρου, ο Αντρέα Πίρλο κάθε άλλο υπεράνω κριτικής είναι και ειδικότερα με τη φετινή πορεία της Γιουβέντους, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Tuttosport», που εξειδικεύεται στο ρεπορτάζ των πρωταθλητών Ιταλίας, ο 41χρονος δεν πρέπει να αισθάνεται καθόλου ασφαλής στον πάγκο, καθώς η εικόνα της ομάδας όχι μόνο δεν βελτιώνεται, αλλά παρουσιάζει όλο και μεγαλύτερη αστάθεια, με τη διοίκηση να είναι εμφανώς προβληματισμένη.

«Ρισκάρει τη θέση του με αυτή την εικόνα της Γιουβέντους. Μία ήττα δεν θα αλλάξει τη μοίρα του, αλλά είναι δεδομένο ότι πρέπει να ανατρέψει την κατάσταση και μάλιστα πολύ γρήγορα», αναφέρει το δημοσίευμα, αφήνοντας ουσιαστικά να εννοηθεί ότι ο Πίρλο θα κρίνεται παιχνίδι με το παιχνίδι, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γιουβέντους έχει μόλις 11 ματς ακόμα να δώσει τη φετινή σεζόν και η διοίκηση θέλει αλλαγή της εικόνας, αρχής γενομένης από το ντέρμπι κόντρα στην Τορίνο μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων.

To Top