Καμπανιακός – Λεβαδειακός 0-2: Έκαναν το 4/4 οι Βοιωτοί και παρέμειναν στην κορυφή

Με γκολ στην αρχή των δύο ημιχρόνων, ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-0 στην έδρα του Καμπανιακού και παρέμεινε στην κορυφή του Βορείου ομίλου της Superleague 2.

Τις τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στον Βόρειο όμιλο της Superleague 2 έφτασε ο Λεβαδειακός καθώς επικράτησε με 2-0 στην έδρα του Καμπανιακού και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Βοιώτες είχαν τον έλεγχο του ματς και κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στις αρχές των δύο ημιχρόνων. Αρχικά στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά και στο 10ο λεπτό ο Κουϊρουκίδης ήταν ο άνθρωπος που με πλασέ νίκησε τον Κασαπίδη για το 0-1.

Η πίεση από την πλευρά του Λεβαδειακού δεν σταμάτησε εκεί αλλά το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-1. Στο δεύτερο μέρος οι Βοιωτοί μπήκαν δυναμικά και είχαν τεράστια ευκαιρία στα πρώτα δευτερόλεπτα με τον Κουϊρουκίδη όπου είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι.

Τελικά το 0-2 ήρθε στο 48′ όταν ο Βήχος βρήκε τον κατάλληλο χώρο και με ωραίο σουτ έκανε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.

Παρά τις ευκαιρίες των φιλοξενούμενοι αλλά και την προσπάθεια του Καμπανιακού να βρει αντίδραση, το παιχνίδι παρέμεινε στο 0-2 μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, με τον Λεβαδειακό να κάνει το 4/4 και να παραμένει στην κορυφή του Βορείο ομίλου της Superleague 2.

Καμπανιακός: Κασαπίδης, Π. Καθάριος, Μπούσης, Νικολαΐδης, Φροσύνης, Σαρβανίδης, Γαρύφαλλος (71′ Παπακωνσταντίνου), Τότσκα (57′ Ζαννάκης), Γιουκούδης, Πόζογλου (57′ Μάνιος), Ν. Καθάριος (64′ Έππας).

Λεβαδειακός: Κροφ, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας, Μπελμόντ (60′ Συμελίδης), Νίκας (85′ Ντεντάκης), Κουϊρουκίδης (60′ Νικολιάς), Πίρινεν, Γιαννιώτας (60′ Ρομό), Λιάγκας, Λούα Λούα (60′ Πολέττο).

Πρόγραμμα (4η)
ΠΑΟΚ Β’ – Αιολικός 0-0
Κοζάνη – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
Απόλλων Πόντου – Νίκη Βόλου 1-3
ΑΕΛ – Μακεδονικός 1-1
Καμπανιακός – Λεβαδειακός 0-2
Αλμωπός Αριδαίας – Ηρακλής

Ρεπό: ΑΕΚ Β’

Η βαθμολογία
1. Λεβαδειακός 12
2. Κοζάνη 9
3. Καρδίτσα 8
4. Λάρισα 8
5. ΠΑΟΚ Β 7
6. Μακεδονικός 6
7. Αιολικός 5
8. ΑΕΚ Β 3
9. Νίκη Βόλου 3
10. Καμπανιακός 3
11. Ηρακλής 2
12. Απόλλων Πόντου 0
13. Αλμωπός Αριδαίας 0

Επόμενη (5η)
Αιολικός – Αλμωπός Αριδαίας
Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΛ
Απόλλων Πόντου – Κοζάνη
Νίκη Βόλου – Καμπανιακός
Μακεδονικός – ΠΑΟΚ Β’
Λεβαδειακός – ΑΕΚ Β’

Ρεπό: Ηρακλής

To Top