ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καμπερίδης: “Έχουμε 15 τελικούς”

Ο Σάββας Καμπερίδης εξήγησε πως το παιχνίδι κρίθηκε από τα μεγάλα σουτ που έβαλαν ο Κιθ Λάνγκφοντ και ο Νίκος Γκίκας μετά το 78-73 στο 36’.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στην Cosmote TV: “Η ποιότητα των παικτών της ΑΕΚ και το ότι δεν ήμασταν όσο επιθετικοί έπρεπε στην άμυνα στο ένας – ένας στοίχισαν τη νίκη. Η ΑΕΚ όταν παίξαμε ζώνη έχασε κάπως την ισορροπία της, αλλά ο Λάνγκφορντ και ο Γκίκας πήραν τη μπάλα και ευστόχησαν. Ειδικά το 81-73 του Λάνγκφορντ ήταν καθοριστικό. Έβαλαν μεγάλα σουτ, κέρδισαν δίκαια…”.

Ρωτήθηκε για τον Νίκο Γκίκα, με τον οποίο συνυπήρξαν στον Άρη και απάντησε: “Ο Γκίκας είναι προσωπικότητα που του αρέσει να παίρνει τα μεγάλα σουτ. Ζει γι’ αυτές τις στιγμές, τον ξέρω πολλά χρόνια, είμαι περήφανος για την πρόοδό του”.

Για την συνέχεια της χρονιάς είπε: “Το παιχνίδι με το Λαύριο είναι τελικός, βασικά εμείς έχουμε 15 τελικούς. Δεν μπορούμε να διαλέξουμε παιχνίδι. Εφόσον το επόμενο είναι με το Λαύριο, πρέπει να κερδίσουμε το Λαύριο”.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Καμπερίδης τόνισε: “Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ κέρδισε δίκαια. Είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Καταφέραμε να επιστρέψουμε δύο φορές στο παιχνίδι. Μίλησαν οι προσωπικότητες της ΑΕΚ, ειδικά στο 78-73 τα καλάθια των Λάνγκφορντ-Γκίκα έκριναν το παιχνίδι. Δείξαμε καλά στοιχεία κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε καλή δημιουργία, αλλά αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η άμυνα. Ολα τα παιχνίδια είναι τελικοί και θα πρέπει να τα προσεγγίζουμε με καλύτερη ομαδική και ατομική άμυνα”.

To Top